Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΣΜΟΥ

 Mε ύψιστη βιασύνη αλλά και περίσσεια ικανοποίηση αναμεμειγμένη με αυτή την ψεύτικη υπερηφάνεια αυτού που τα έχει καταφέρει χωρίς να έχει καταφέρει τίποτα μόνος του, οι καλύτεροι λαγοί της ευρώπης παρουσιασαν το ψηφιοποιημένο

πιστοποιητικό που θα βοηθάει με ακρίβεια τα αφεντικά τους να εντοπίζουν ποιοί θα είναι οι πολίτες που απ’ό,τι μας είπαν θα πρέπει να έχουν μειωμένα δικαιώματα μετά το περας του καλοκαιριού όταν πλέον οι (με το καλό) προσφορές σκοπεύουν να λήξουν, κάτι που ασφαλώς ισχύει παντού.

Και την ίδια ώρα που εντοπίζουμε πλήθος νανοτεχνολογιών τους που μπορούν να  παρέμβουν στον εγκέφαλο και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά, αυτοί πλέον μας παρουσιάζουν επίσημα την τεχνολογία Crispr με την οποία αλλάζουν το DNA κανονικά και οι ΗΠΑ όλως τυχαίως υπερεπενδύουν σε έρευνες νέων ιατρικών μεθόδων επηρεασμένες από τη DARPA! Παράλληλα έρχεται και το παν-κορωναικό εμβόλιο, ένα νέο πολυεργαλείο μπαρουτοκαπνισμένο να αντιμετωπίζει μεταλλάξεις διαφόρων εθνικοτήτων.

Παρ’όλ’αυτά φαίνεται πως και πάλι δεν μπορούν τα παιδιά να νιώθουν αρκετά ασφαλή από αυτό τον τρομερό ιό με αποτέλεσμα να χρειαστεί να δοθεί μια ψευτοάδεια για τις ηλικίες πάνω από 12 ετών την ίδια στιγμή που βλέπουμε ασταμάτητα διάφορες παρενέργειες και θανάτους μετά από εμβόλια παντού. Αλλά σε μια κοινωνία που εκπαιδευόταν να αγνοεί τον Θεό και την ψυχή ίσως δεν ήταν απίθανο τελικά το να μπορεί να χειραγωγηθεί στο να πάει οικειοθελώς να την παραδώσει για μόλις μερικά “αδειανά” ανταλλάγματα και τελευταίοι να μείνουν όσοι έχουν αναγνωρίσει πως είναι το μοναδικό που δεν πρέπει να χάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις