Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021

ΚΝΕ: Να αποχωρήσουν εδώ και τώρα οι αστυνομικές δυνάμεις πέριξ του ΑΠΘ (Αναλυτικά η ανακοίνωση)


 Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την παρουσία αστυνομικών πέριξ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εξέδωσε η ΚΝΕ.

«Πάνε πολύ τα κροκοδείλια δάκρυα για τη προστασία της δημόσιας υγείας τη στιγμή που ο εμβολιασμός ίσα που αγγίζει το 20%, το πανεπιστήμιο δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για τον μαζικό εμβολιασμό των φοιτητών. Πάει πολύ το ξαφνικό ενδιαφέρον για την καθημερινότητα και τη δράση των φοιτητών από αυτούς που τους κρατούν εδώ και 1.5 χρόνο μακριά από τις σχολές τους, που δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο προστασίας για τους χώρους μαζικής διασποράς, τους χώρους δουλειάς, την εστίαση, τα ΜΜΜ!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΚΝΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καταγγέλλουμε απερίφραστα την περικύκλωση του πανεπιστημιακού campus του ΑΠΘ απο δυνάμεις της αστυνομίας.

Η κυβέρνηση και οι πρυτανικές αρχές, χρησιμοποιώντας ως αφορμή ενέργειες και δράσεις που καμία σχέση δεν έχουν με τους φοιτητικούς συλλόγους και το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα, προσπαθούν να επιβάλουν την παρουσία της αστυνομίας στις σχολές μας, να προωθήσουν την εφαρμογή του νόμου Κεραμέως-Χρυσοχοϊδη, την προσπάθεια εφαρμογής του οποίου έχουν εμποδίσει στη πράξη οι φοιτητές με τον αγώνα τους. Η πραγματική τους στόχευση είναι επιβάλλουν κλίμα τρομοκρατίας και καταστολής, να το νομιμοποιήσουν στις λαϊκές συνειδήσεις, στις συνειδήσεις της νεολαίας. Τους κάνουμε ξεκάθαρο πως για ακόμη μια φορά οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό, πως δεν θα επιτρέψουμε την στρατοπέδευση αστυνομικών δυνάμεων στις σχολές μας. Πάνε πολύ τα κροκοδείλια δάκρυα για τη προστασία της δημόσιας υγείας τη στιγμή που ο εμβολιασμός ίσα που αγγίζει το 20%, το πανεπιστήμιο δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για τον μαζικό εμβολιασμό των φοιτητών. Πάει πολύ το ξαφνικό ενδιαφέρον για την καθημερινότητα και τη δράση των φοιτητών από αυτούς που τους κρατούν εδώ και 1.5 χρόνο μακριά από τις σχολές τους, που δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο προστασίας για τους χώρους μαζικής διασποράς, τους χώρους δουλειάς, την εστίαση, τα ΜΜΜ!

Να αποχωρήσουν εδώ και τώρα οι αστυνομικές δυνάμεις από την περίμετρο του ΑΠΘ!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις