Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021

Επικίνδυνη εξέλιξη: Η Αλβανία πάει για αγορά Bayraktar

 


Ανδρέας Μουντζουρούλιας

Eπιβεβαιώνεται πλήρως το Πενταπόσταγμα, καθώς πριν λίγες ημέρες είχε

αναφερθεί στο κίνδυνο που βρίσκεται ο Ελληνισμός της Β. Ηπείρου, μετά την συμφωνία Ερντογάν-Ράμα. 

Τι είχαμε αναφέρει  

Πόντιος Πιλάτος η Γερμανία σε περίπτωση σε πιθανού πόλεμου ΝΑΤΟ-Ρωσίας

Τα Αλβανικά ΜΜΕ βρίσκονται στα ''κάγκελα'' με αυτή την τελευταία συμφωνία, αναφέροντας τα εξής:

''Το "Albania Big-Brother" επιστρέφει, με σχέδιο εγκατάστασης καμερών σε κάθε δημόσιο χώρο. Οι Αλβανοί θα είναι υπό την παρακολούθηση της Τουρκίας. Αυτό είναι ένα από τα σημεία που συζητήθηκαν στην Τουρκία, κατά τη διήμερη επίσκεψη που διεξάγει ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα μαζί με τους υπουργούς του.  

Η υπουργός Υποδομών και Ενέργειας Μπελίντα Μπαλούκου σε συνέντευξή της στο Top Channel από την Άγκυρα, δήλωσε ότι ο έλεγχος περιοχών από drone και κάμερες τοποθετημένες σε κεντρικά σημεία, είναι ένα από τα σημεία που συζητήθηκαν στην Τουρκία.''   

Πλέον, οι Τούρκοι με τους Αλβανούς δεν θα μείνουν μόνο στα drone, αλλά θα προχωρήσουν σε συμφωνία και για τα Bayraktar! 

Πρόκειται για μία συμφωνία, η οποία έχει σαν στόχο και σκοπό, να περικυκλώσει τον ελληνισμό. Οι Τούρκοι έχουν ήδη στείλει Bayraktar στη Κύπρο, έχουν στείλει στη Λιβύη, στέλνουν συνεχώς στο Αιγαίο, ενώ τώρα, φαίνεται πως στείλουν και στην Αλβανία, ανοίγοντάς μας, ένα νέο μέτωπο!   

Επίσκεψη Αλβανού ΥΠΕΣ στη Τουρκία 

Ο Αλβανός Υπουργός Εσωτερικών κ. Bledar Çuçi και η αντιπροσωπεία του επισκέφτηκαν την Baykar Milli S / İHA Ε & Α και τις εγκαταστάσεις παραγωγής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Υπουργός Çuçi συνοδεύτηκε από τον Γενικό Διευθυντή της Baykar, Haluk Bayraktar. Η Bayraktar έδωσε πληροφορίες στον Υπουργό και στη συνοδευτική αντιπροσωπεία σχετικά με τα συστήματα S / UAV που αναπτύχθηκαν από την Baykar. Κατά την επίσκεψή του, ο Υπουργός εξέτασε με ενδιαφέρον το Bayraktar SİHAs.

Όλα αυτά, την στιγμή, που η Τουρκία θα στείλει Bayraktar σε Ουκρανία, Πολωνία, Λετονία!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις