Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021

Έστελνε πορνογραφικό υλικό σε ανήλικο και απείλησε κι από πάνω τον πατέρα


 Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 52χρονος ο οποίος έκανε χειρονομίες και παρενοχλούσε έναν 15χρονο από το ίδιο χωριό στην Ηλεία. Σε κακή κατάσταση το παιδί και ο πατέρας.

Ακόμα μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση και μάλιστα σε ανήλικο έρχεται να συνταράξει την κοινωνία, αυτή τη φορά της Ηλείας. Όπως κατήγγειλε ένας 15χρονος από ένα χωριό της Ηλείας, ένας 52χρονος συγχωριανός του, αρχικά μέσω των social media άρχισε να παρενοχλεί τον ανήλικο στέλνοντάς του πορνογραφικό υλικό και στη συνέχεια τον παρενοχλούσε και στον δρόμο ενώ του έκανε και άσεμνες χειρονομίες. 

Ο 15χρονος το αποκάλυψε στον πατέρα του και κατόπιν καταγγελίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. 

Ο πατέρας του 15χρονου, είπε: «Το παιδί είναι σε αθλία κατάσταση. Του λέω δεν είναι τίποτα, αφού το προλάβαμε… Τρεις μέρες τώρα δεν είμαι άνθρωπος. Έχω πεθάνει. Τα λέω και κλαίω γιατί είμαι ένας άνθρωπος μόνος. Αυτό το πρόβλημα γινόταν κάθε μέρα. Αφού του έκανα την παρατήρηση γιατί, με έβρισε και με απείλησε».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις