Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

KAINOYPIA ΣTOIXEIA!!! Γλυκά Νερά: Παρόμοια ληστεία στο σπίτι συναδέλφου του πιλότου - Νέο βίντεο-ντοκουμέντο στο "φως"


 Στο "φως" νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την ημέρα της δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Αποκαλύψεις σχετικά με μία ληστεία σε σπίτι συναδέλφου του 32χρονου πιλότου και συζύγου της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, στην οποία οι δράστες χρησιμοποίησαν την ίδια μεθοδολογία. Παράλληλα, στο «φως» δίδεται ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», που δημοσίευσε τα πλάνα, στο βίντεο αποτυπώνεται ένα σκούρο αυτοκίνητο να αποφεύγει την Αττική Οδό, όπου υπάρχουν κάμερες, και να απομακρύνεται με ταχύτητα προς το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου.

Την ίδια ώρα, η εκπομπή αποκάλυψε τη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της 17ης Ιουλίου 2018 στο Αλεποχώρι Μεγάρων, με θύμα τον εκπαιδευτή του 32χρονου.



Ο τρόπος δράσης των κακοποιών ήταν παρόμοιος με αυτούς στα Γλυκά Νερά, ενώ ταιριάζει και η περιγραφή ενός εξ αυτών, με τον «κοντό» της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ήταν γύρω στο 1.70, εύσωμος, με κοντό λαιμό και στρογγυλό πρόσωπο.
Μια επένδυση στην Amazon ύψους 250 € θα μπορούσε να σας αποφέρει έναν επιπλέον μισθό.

 Οι κακοποιοί, και σε αυτή την περίπτωση, δεν είχαν αφήσει ίχνη DNA και αποτυπώματα.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των θυμάτων
Το θύμα της άγριας ληστείας σημείωσε πως οι δράστες επιτέθηκαν στη σύζυγό του, φωνάζοντας χυδαίες εκφράσεις, ενώ τόνισε πως «από θαύμα ζει».
«Εμένα μου είπε "Δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε"» σημείωσε, μεταφέροντας τα όσα του είπε ο αρχηγός των ληστών.
Ο ίδιος περιέγραψε το πώς κατάφεραν οι ληστές να μπουν στο οίκημά του, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα κατάφεραν να αποσπάσουν.
«Γνώριζαν πότε θα κλείσουμε τα ρολά. Ήρθαν από τα δεξιά και κινήθηκαν σε αθέατα σημεία στο σκοτάδι. Αφού πήραν τα 1.100 ευρώ από το παντελόνι μου, ζητούσαν κι άλλα χρήματα. Έφυγαν όταν βρήκαν και τα χρυσαφικά. Κακοποίησαν το σκυλί για να το ακινητοποιήσουν. Με τη γυναίκα μου είδαμε διακόσιες πενήντα φωτογραφίες σεσημασμένων, όπως και ο Μπάμπης, αλλά δεν αναγνωρίσαμε κάποιον» είπε, ειδικότερα.



Σοκαριστική, όμως, είναι και η μαρτυρία της συζύγου του, που τραυματίστηκε σοβαρά.
«Άρχισα να φωνάζω και να καλώ σε βοήθεια. Μου έκλεισαν το στόμα, με πέταξαν κάτω από τον καναπέ και με έσυραν για δώδεκα μέτρα. Εκεί με χτυπούσαν με κλωτσιές στο σώμα και στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα ο αρχηγός φώναζε σ’ έναν από τη συμμορία: "Σκότωσε τη, σκότωσε την π……". Πέρασα είκοσι δύο ημέρες στο ΚΑΤ, σοβαρά τραυματισμένη» επεσήμανε και κατέληξε:
«Θα είχα πεθάνει από αιμορραγία αν δεν με έσωζε ο άνδρας μου, που κατάφερε να λυθεί. Μετά την επίθεση κυκλοφορούμε μ’ ένα κουμπί συναγερμού στο λαιμό».

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις