Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Χανιά: Αυτός είναι ο 35χρονος κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών


 Στο "φως" η ταυτότητα του 35χρονου κατηγορούμενου για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών στην Κρήτη. Χθες, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία του 35χρονου που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, που είχε προσεγγίσει μέσω μηνυμάτων στα social media.

Σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η δημοσιοποίηση των στοιχείων του στοχεύει στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων «και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και να εξακριβωθεί η συμμετοχή του ανωτέρω κατηγορουμένου σε έτερες περιπτώσεις αξιόποινων πράξεων».

Δείτε ποιος είναι στη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες ο 35χρονος που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό 14χρονης στην Κρήτη.

Ο κτηνοτρόφος από την Κίσσαμο στην απολογία του -που διήρκησε πάνω από δύο ώρες-αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, όπως μεταδίδει το flashnews.gr.

Ο άνδρας, μεταξύ άλλων, κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Μάλιστα, κατηγορείται ότι μέσω Facebook και Instagram προσπαθούσε να πλησιάσει κορίτσια, στέλνοντάς τους μηνύματα και υποσχόμενος διάφορα ώστε έπειτα να τις συναντήσει.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις