Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΣΟΚ με ιερέα στο Αγρίνιο: Συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων KAI για παιδική πορνογραφία – Ανατριχιαστικά βίντεο στον υπολογιστή του


 Σύλληψη ιερέα στο Αγρίνιο για ασέλγεια κατά ανηλίκων αλλά και παιδική πορνογραφία.

Μια φρικιαστική υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών αλλά και παιδικής πορνογραφίας με δράστη έναν ιερέα διερευνά η Ασφάλεια Αγρινίου.

Η αποκάλυψη της δράσης του φαίνεται να ξεκίνησε όταν μια ανήλικη κοπέλα αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας, που ζει στο κέντρο της πόλης, προσήχθη χθες το βράδυ βάση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει το προηγούμενο διάστημα οι αστυνομικοί.

Οι έρευνες των αστυνομικών αφορούν ασέλγειες σε βάρος ανηλίκων σε βάθος χρόνου, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις από την τοπική Αστυνομική Διεύθυνση εντός της ημέρας.

Σημαντικά στοιχεία προέκυψαν από την εξέταση του ηλεκτρονικού υπολογιστή που κατασχέθηκε στο οίκημα όπου διαμένει ο ιερέας και το οποίο το είχε μετατρέψει σε κοινόβιο.

-----

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας karvasaras.gr, στον υπολογιστή του ιερέα βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και συγκεκριμένα φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Ήδη έχει κατασχεθεί ο επίμαχος υπολογιστής και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον ιερέα και να τον συλλάβουν, μέσα στο σπίτι του. Ο ίδιος δεν αντιστάθηκε, με την είδηση να έχει προκαλέσει σάλο, σε ολόκληρη την πόλη.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις