Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΗ KATA COVID19 ΔΕΙΧΝΕΙ OTI ΟΛΑ TA ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ EIXAN ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ SPIKE, ΤΟ ΙΪΚΟ RNA ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ!!!

 


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID19 ΜΕ mRNA

1η μελέτη επί αυτοψίας νεκρού εμβολιασμένου κατά του covid αποκάλυψε ότι το ιικό RNA βρέθηκε σε κάθε όργανο του σώματος του ασθενούς, πράγμα που σημαίνει ότι είτε το εμβόλιο είναι  αναποτελεσματικό, είτε ο κορωναϊός εξαπλώνεται πιο γρήγορα σε εμβολιασμένα άτομα.
Η επιστημονική έκθεση από τη Γερμανία που δημοσιεύθηκε από το International Journal of Infectious Diseases τον Ιούνιο εξέτασε την αυτοψία ενός 86χρονου άνδρα που είχε λάβει μία μόνο δόση του εμβολίου SARS-CoV-2 αλλά πέθανε 4 εβδομάδες αργότερα αφού μολύνθηκε με τον ιό από έναν άλλον ασθενή σε νοσοκομείο.
Eίχε υποβληθεί σε τεστ που αποδείχθηκε αρνητικό 18 μέρες πιο αργά κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο αλλά 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό του αποκαλύφθηκε ότι το ιικό RNA ήταν παρόν σχεδόν σε όλα τα όργανά του σώματός του. 


Το εμβόλιο προκάλεσε μια ανοσοποιητική αντίδραση δεν εμπόδισε τον ιό να εισχωρήσει σε όλα τα όργανα του σώματός του. Το ιικό RNA ανιχνεύθηκε σχεδόν σε όλα τα όργανα του σώματός του κάτι που σημαίνει ότι επίσης αυτό συνέβαινε και με τις πρωτείνες Spike.
Σύμφωνα με τη δημοσιευμένη έκθεση αυτοψίας, ο εμβολιασμένος άνδρας ήταν 86 ετών και υποβλήθηκε σε τεστ για COVID-19 που αποδείχθηκε αρνητικό όταν εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρά γαστρεντερικά προβλήματα και δυσκολίες στην αναπνοή. Αυτό περιγράφει η έκθεση:
Αναφέρεται η περίπτωση ενός 86χρονου άνδρα τροφίμου σε Οίκο Ευγηρίας που έλαβε το εμβόλιο κατά SARS-CoV-2. Το ιατρικό ιστορικό του περιελάμβανε συστηματική υπέρταση, χρόνια φλεβική ανεπάρκεια, άνοια και καρκίνωμα του προστάτη. 
Στις 9 Ιανουαρίου 2021, ο άνδρας έλαβε το εμβόλιο mRNA με νουκλεοζίτη BNT162b2 ως νανοσωματίδια λιπιδίων σε δόση 30 μg.
 Εκείνη την ημέρα και για τις επόμενες 2 εβδομάδες, δεν έδειξε κλινικά συμπτώματα (Πίνακας 1). Την 18η ημέρα εισήχθη στο νοσοκομείο με επιδείνωση της διάρροιας. Καθώς δεν έδειξε κλινικά συμπτώματα COVID-19, δεν υπήρξε απομόνωση του σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον. 
Οι εργαστηριακές εξετάσεις αποκάλυψαν υποχρωμική αναιμία και αυξημένα επίπεδα κρεατινίνης στον ορό. Το τεστ αντιγόνου και η αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (PCR) για SARS-CoV-2 ήταν αρνητικά.
Η έκθεση αυτοψίας ανέφερε ότι οι εξετάσεις δεν έδειξαν «καμία μορφολογική αλλαγή που σχετίζεται με το COVID» στα όργανα του.«Μορφολογική» σημαίνει δομική. 
Η μόλυνση με COVID είναι πλέον γνωστό ότι προκαλεί πολύ συγκεκριμένες δομικές αλλαγές στα μέρη που μολύνει. Αυτές οι αλλαγές δεν παρατηρήθηκαν στον εμβολιασμένο άνδρα πριν από το θάνατό του.

Ο πλέον νεκρός εμβολιασμένος άνδρας βρισκόταν σε ένα δωμάτιο όπου ένας άλλος ασθενής που ήταν τελικά θετικός σε COVID και η έκθεση αναφέρει ότι θεωρεί ότι ο νεκρός εμβολιασμένος άνδρας μολύνθηκε από COVID μετά την εισαγωγή του, από τον άλλο ασθενή στο ίδιο δωμάτιο.
Το χειρότερο είναι ότι όταν ο εμβολιασμένος άνδρας μολύνθηκε πραγματικά με COVID, αυτό εξαπλώθηκε στο σώμα του τόσο γρήγορα που προφανώς δεν είχε καμία πιθανότητα.Το ιικό RNA βρέθηκε σε κάθε όργανο του σώματος του.
Πέθανε 4 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του. Με μεταθανάτια μοριακή χαρτογράφηση, βρέθηκε ιικό RNA σε σχεδόν όλα τα όργανα του που εξετάστηκαν. Ωστόσο, δεν παρατηρήθηκε κανένα μορφολογικό χαρακτηριστικό του COVID-19.
Θα μπορούσε να προκληθεί ανοσογονικότητα, ενώ δεν έχει αποδειχθεί αποστειρωμένη ανοσία.
Συνοπτικά, αυτή η μελέτη, η οποία πρέπει να επιβεβαιωθεί από άλλους, προτείνει και δίνει τεκμήριο ότι 
1 / το εμβόλιο RNA δεν προστατεύει2 / το εμβόλιο επιταχύνει ή έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει την εξάπλωση του ιού στο σώμα …
Το εμβόλιο, ενώ πυροδότησε μια ανοσολογική απόκριση, δεν εμπόδισε τον ιό να εισέλθει σε όλα τα όργανα του σώματος.
Υπάρχουν αντισώματα (όπως αυτά που υποτίθεται ότι δημιουργεί το “εμβόλιο”), αλλά είναι άσχετα επειδή, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη, γνωρίζουμε τώρα ότι είναι η πρωτεΐνη ακίδα S1 που προκαλεί τη βλάβη.
Το eveilhomme αναφέρει ότι μίλησε με έναν ειδικό για τις μολυσματικές ασθένειες σε νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϋ σήμερα το πρωί. ”Του στείλαμε τα αποτελέσματα της αυτοψίας και ζητήσαμε τη γνώμη του.
Όταν μας κάλεσε πίσω αργότερα, σαφώς κλονίστηκε. Μας είπε, “Δεν μπορείτε να με αναφέρετε με όνομα, θα απολυθώ από το νοσοκομείο εάν το κάνετε.” Συμφωνήσαμε να αποκρύψουμε την ταυτότητά του.”
Τότε μας είπε:
«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μόνο μια μειονότητα ανθρώπων εμφανίζει παρενέργειες από το εμβόλιο.Σύμφωνα με αυτή τη νέα έρευνα, αυτό σημαίνει ότι όλοι – τελικά – θα έχουν παρενέργειες, καθώς αυτές οι πρωτεΐνες Spike θα συνδέονται με τους υποδοχείς ACE2 σε όλο το σώμα.
Αυτό το mRNA έπρεπε να παραμείνει στο σημείο της ένεσης, αλλά δεν το κάνει. Αυτό σημαίνει ότι οι πρωτεΐνες Spike που δημιουργούνται από το mRNA θα βρεθούν επίσης σε όλα τα όργανα και τώρα γνωρίζουμε ότι οι πρωτεΐνες Spike προκαλούν τη βλάβη.
Ακόμη χειρότερα, η παρουσία ιικού RNA σε όλα τα όργανα, παρά το εμβόλιο, δείχνει:
1) Είτε το εμβόλιο δεν λειτουργεί καθόλου.2) Είτε ο ιός επωφελείται από την ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα (ADE), που σημαίνει ότι εξαπλώνεται ταχύτερα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί.Αυτή είναι μια παγκόσμια ωρολογιακή βόμβα. “
ΠΗΓΗ

/http://imos-athina.blogspot.com/

www.nikosxeiladakis.gr

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις