Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Με ένα χρόνο φυλάκισης καταδικάστηκε η πρώην δήμαρχος Αργυροκάστρου


 Το Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς (GJKKO) έκρινε ένοχη την πρώην δήμαρχο Αργυροκάστρου Ζαμίρα Ράμι καταδικάζοντάς την για κατάχρηση εξουσίας. Η ποινή που της επιβλήθηκε, είναι η φυλάκιση ενός έτους, ωστόσο λόγω περικοπής της απόφασης, μειώθηκε σε 8 μήνες, οι οποίες στην συνέχεια μετατρέπονται σε κοινοτική υπηρεσία.

Η Ζαμίρα Ράμι κατηγορήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 από την SPAK ότι παραβίασε το νόμο καταστρέφοντας νόμιμες περιουσίες δύο πολιτών στην πόλη του Αργυροκάστρου, προκαλώντας τους ζημιά περίπου 5,6 εκατομμυρίων λεκ.

Η Ειδική Εισαγγελία διερεύνησε την πρώην δήμαρχο κατά τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αφού οι δύο πολίτες των οποίων τα κτίρια κατεδαφίστηκαν υπέβαλλαν αγωγή για κατάχρηση εξουσίας στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η κατηγορουμένη ηγήθηκε της δημοτικής αρχής του Αργυροκάστρου ως εκπρόσωπος του Σοσιαλιστικού Κινήματος Ενσωμάτωσης (LSI), για την τετραετία 2015 – 2019. Η πόλη του Αργυροκάστρου αποτελεί και ένα από τα γνωστά κέντρα της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

HIMARA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις