Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

“Μαύρη προπαγάνδα” από την Τουρκία κατά της Ελλάδας με το κρατικό Anadolu! Βίντεο και φωτογραφίες


 Στα “25 θέματα της θετικής ατζέντας” που με μεγάλη προθυμία προωθεί η ελληνική κυβέρνηση στις συνομιλίες της με την Τουρκία δεν υπάρχει ούτε νύξη για το θέμα του μεταναστευτικού-προσφυγικού που το καθεστώς Ερντογάν χρησιμοποιεί ως γνωστόν ως “όπλο” εναντίον της Ελλάδας και ως “χαρτί εκβιασμού” για τους Ευρωπαίους.

Δεν χωράει τόσο “καυτό” θέμα σε μια “θετική ατζέντα” θα υποστηρίξουν κάποιοι. Ωστόσο θα πρέπει να μας απαντήσουν πως είναι δυνατόν να συζητάμε με μια χώρα που όχι μόνο μας απειλεί με το μεταναστευτικό, αλλά το χρησιμοποιεί για να κάνει “μαύρη προπαγάνδα” κατά της Ελλάδας! Κι όχι με “περιθωριακά μέσα” αλλά χρησιμοποιώντας το ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ πρακτορείο Anadolu και το υπουργείο Άμυνας. Το βίντεο είναι από το Anadolu και οι φωτογραφίες από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας. Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως χώρα που εγκαταλείπει ανθρώπους να πνίγονται στη θάλασσα! Η Ελλάδα που έχει πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα στο θέμα μεταναστευτικό-προσφυγικό.

 ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Είναι λοιπόν δυνατόν να πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή μπορούμε σοβαρά να συζητάμε με την Τουρκία; Ποιο είναι το βήμα που έχει κάνει πίσω για να δείξει ότι πράγματι είναι διατεθειμένη να συζητήσει; Είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί το κρατικό της πρακτορείο τέτοια βρώμικη προπαγάνδα; Τι θα γινόταν αν το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδιδε όχι ρεπορτάζ προπαγάνδας, αλλά τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το ΓΕΕΘΑ για την εμπλοκή τουρκικών τραπεζών και άλλων οργανισμών της γειτονικής χώρας στο μεταναστευτικό-προσφυγικό, από το οποίο μια χαρά στηρίζεται η “διαλυμένη τουρκική οικονομία”. Είναι απορίας άξιο, γιατί αυτά τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Για να μην…προκαλέσουμε ή για να μην αναγκαστούμε να βάλουμε λουκέτο σε τουρκικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα;

Όπως και να ΄χει η υπόθεση της με το ζόρι ελληνοτουρκικής προσέγγισης με τους όρους που η Άγκυρα έχει επιβάλει ,εξελίσσεται πάρα πολύ επικίνδυνα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις