Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021

Μύκονος: Συνωστισμός στα Ματογιάννια - Αδύνατον να ελεγχθεί η κατάσταση


 Εκατοντάδες άτομα διασκεδάζουν ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο πρόστασίας

Ανησυχία προκαλούν οι εικόνες από την κατάσταση που επικρατεί τα βράδια σε ορισμένες περιοχές της Μυκόνου. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα Ματογιάννια. Βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν εκατοντάδες άτομα να συνωστίζονται στα σοκάκια χωρίς να φοράει σχεδόν κανείς μάσκα. Οι μηδέν αποστάσεις ασφαλείας και το ξεφάντωμα χωρίς κανένα μέτρο προστασίας φαίνεται να είναι ο «κανόνας» της βραδινής διασκέδασης στην περιοχή.

Ήδη στη Μύκονο έχουν τοποθετηθεί ασύρματες κάμερες και επιστρατεύνται drones στα ύποπτα σημεία έτσι ώστε αν όντως διαπιστωθεί ότι διοργανώνονται κορωνοπάρτι να υπάρξει έγκαιρη επέμβαση. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και σε άλλα νησιά, όπως Σαντορίνη, Ρόδος, Πάρος κ.ά.

Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από τον απίστευτο συνωστισμό τις νύχτες στα σοκάκια, σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί και τα «κορωνοπάρτι» σε βίλες στη Μύκονο. Εκατοντάδες άτομα συνωστίζονται και διασκεδάζουν στους συγκεκριμένους χώρους, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας.

Οι επιχειρηματίες της διασκέδασης και της εστίασης στη Μύκονο πλήττονται σημαντικά από τους περιορισμούς στο ωράριο και την απαγόρευση της μουσικής, και θεωρούν άδικη την όλη κατάσταση, καθώς τα ανεξέλεγκτα πάρτι στις βίλες αποτελούν «υγειονομικές βόμβες» και οδηγούν σε απώλειες φόρων, ασφαλιστικών εισφορών και αθέμιτο ανταγωνισμό. Για τους παραπάνω λόγους τα δύο μεγαλύτερα σωματεία της Μυκόνου στον τομέα της διασκέδασης απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς, αναμένοντας τις άμεσες ενέργειες της κυβέρνησης, για να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις