Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Ο ΣΚΑΪ "τα έσπασε" με τον Γιώργο Τσαλίκη - Καταγγέλλει το συμβόλαιό του


 Δεν θα παρουσιάσει όπως φαίνεται το Big Brother ο Γιώργος Τσαλίκης, καθώς ο ΣΚΑΪ ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως με τη στάση του τραγουδιστή, ο οποίος ανακοίνωσε με δηλώσεις του on camera, τη συνεργασία. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Τσαλίκης δέχθηκε τηλεφώνημα από υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού και του ανακοινώθηκε δεν θα προχωρήσει τελικά η συνεργασία μαζί του. "Θεωρεί ο ΣΚΑΪ ότι καταστρατηγήθηκαν οι κανόνες εχεμύθειας ανάμεσα σε ένα κανάλι και σε έναν μελλοντικό συνεργάτη. Ο ΣΚΑΪ ενοχλήθηκε πάρα πολύ από τη δήλωση του Τσαλίκη που ουσιαστικά προανήγγειλε εκείνος τη συνεργασία με το κανάλι. Θεωρεί ο ΣΚΑΪ ότι, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τα κανάλια πρέπει να έχουν την πρωτοβουλία ανακοίνωσης οποιαδήποτε συνεργασίας. Άρα πριν από λίγο ο Τσαλίκης ενημερώθηκε ότι ο ΣΚΑΪ θα καταγγείλει το συμβόλαιό του και δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε συνεργασία" ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ανάλογες ήταν και οι πληροφορίες που μετέδωσε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο ΟPEN, η οποία ανέφερε ότι ο ΣΚΑΪ θα προβεί σε καταγγελία σε βάρος του Γιώργου Τσαλίκη για λόγους εχεμύθειας. Όπως τόνισε η δημοσιογράφος, ο τραγουδιστής δεσμευόταν να μην αποκαλύψει οτιδήποτε για τους όρους της σύμβασής του αλλά και για το περιεχόμενο. Μάλιστα, εάν δεν τηρούσε τη δέσμευση, προβλεπόταν οικονομική ρήτρα.

"Το θέμα ξεκίνησε όταν ο Τσαλίκης ανακοίνωσε στο αεροδρόμιο, ερχόμενος από την Αυστραλία, ότι είναι ο βασικός παρουσιαστής του Big Brother και είπε και άλλα πράγματα που συνήθως ανακοινώνει το κανάλι. Υπήρχαν και λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του. Έτσι θα γίνει καταγγελία για λόγους εχεμύθειας. Από εκεί και πέρα από τον ΣΚΑΪ λένε ότι δεν θα του προταθεί κάτι άλλο" είπε η Έλενα Πολυκάρπου.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ (ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις