Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Ούτε ιερό ούτε όσιο: Μετέτρεψαν σε μπαρ το παρεκκλήσι του Αγ. Μανδηλίου στη Νιγρίτα


 Εικόνες ντροπής αντίκρισαν το πρωί της Κυριακής, στο ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Μανδηλίου, ο ιερέας της Τερπνής και οι αιρετοί του Δήμου Βισαλτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και πιο συγκεκριμένα, οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεόδωρος Βαδικόλιας και Καθαριότητας Νίκος Πασχαλίδης.

Άγνωστοι μετέτρεψαν το παρεκκλήσι σε μπαρ διασκεδάζοντας ως τα ξημερώματα με άφθονο ποτό και μουσική.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου σε απόλυτη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας και εθελοντές δημότες προχώρησε σε καθαρισμού του χώρου.

«Εικόνες ντροπής στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Aγιου Μανδηλιου. Το τμήμα πολιτικής προστασίας σε απόλυτη συνεργασία με το ΠΚ Νιγρίτας και εθελοντές δημότες προχώρησε σε καθαρισμΌ του χώρου Από εδώ και πέρα εας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που τον αναλογεί !!!!» έγραψε ο κύριος Βαδικόλιας.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας σημείωσε: «Με ποιο δικαίωμα παιδιά?? Το νεαρό της ηλικίας? Η “μαγκια”? Η αδιαφορία? Η αντίδραση?? Όχι λοιπόν, τίποτε απ’ αυτά δεν δικαιολογεί την καταστροφή ενός ιερού χώρου κ ενός πανέμορφου τόπου που όλοι έχουν δικαίωμα να τον απολαμβάνουν! Δεν είναι υπηρέτες σας Όλοι αυτοί που επανειλημμένακαθαρίζουν κ φροντίζουν το πασίγνωστο αυτό εκκλησάκι! Ούτε μπορεί ν ανεχθεί πλέον κανείς την καταστροφή που προκαλούν ορισμένοι που δεν σέβονται τα στοιχειώδη!» ο κύριος Πασχαλίδης.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: infonew24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις