Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Επιτήδειοι Πλουτίζουν Με Συσκευή Που Καταστρέφει Νανορομποτ Που Εισάγονται Με Το Εμβόλιο


 Όπως υποστηρίζουν, όσοι έκαναν το εμβόλιο δυστυχώς έχουν το πολύ δύο χρόνια ζωής και αυτό γιατί, το εμβόλιο -όπως λένε- περιέχει νανο-ρομπότ.

Επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία να πλουτίσουν «ποντάροντας» στις επιφυλάξεις ανθρώπων για τα εμβόλια για τον κορωνοιό. Δρουν αρχικά μέσω του διαδικτύου, όπου αναρτούν μηνύματα και σχόλια στο Facebook.

Όπως υποστηρίζουν, όσοι έκαναν το εμβόλιο δυστυχώς έχουν το πολύ δύο χρόνια ζωής και αυτό γιατί, το εμβόλιο -όπως λένε- περιέχει νανο-ρομπότ.

Έτσι πλασάρουν μια μοναδική λύση, μία συσκευή που όπως διαφημίζεται σκοτώνει τα νανο- ρομποτς που μέσω της νανοτεχνολογίας έχει μπει στα εμβόλια

Αυτή συσκευή λοιπόν, που μπορεί να αγοραστεί μέσω διαδικτύου, υποτίθεται ότι βραχυκυκλώνει τα ρομποτάκια.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις