Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021

Ραγδαίες εξελίξεις με τα εμβόλια: Σήμερα έδωσαν το πρόβλημα, σήμερα παρουσίασαν και την «λύση» Κάθε χρόνο εμβόλιο εκτός και αν...


 Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προβλέπει ότι τα άτομα που είναι πιο ευάλωτα στον κορωνοϊό, όπως οι ηλικιωμένοι, θα χρειαστεί να εμβολιάζονται ετησίως για προστασία από παραλλαγές του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με ένα εσωτερικό έγγραφο του Οργανισμού που περιήλθε σε γνώση του Reuters.

Η εκτίμηση αυτή συμπεριλαμβάνεται σε έκθεση, η οποία συζητείται στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του GAVI, της συμμαχίας για τα εμβόλια GAVI που συντονίζει το πρόγραμμα εμβολιασμών κατά της Covid-19 του ΠΟΥ για τον μηχανισμό COVAX. Η πρόβλεψη υπόκειται σε αλλαγές ενώ συνοδεύεται με δύο άλλα λιγότερο πιθανά σενάρια.

Οι παρασκευάστριες εταιρείες εμβολίων Moderna Inc και Pfizer Inc, με τον γερμανό συνεργάτη της BioNTech, έχουν επανειλημμένα αναφέρει την άποψη ότι ο κόσμος θα χρειαστεί σύντομα ενισχυτικές δόσεις εμβολίων ώστε να διατηρηθούν υψηλά επίπεδα ανοσίας, αλλά τα στοιχεία για αυτό είναι ακόμα ασαφή.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ…

Την λύση σε αυτό το πρόβλημα αναζητούν οι επιστήμονες, με αποτέλεσμα ερευνητές από την Σχολή Παγκόσμιας Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Gillings της Βόρειας Καρολίνας να αναπτύσσουν ένα γενικό ύπερ-εμβόλιο που θα προστατεύει όχι μόνο έναντι του COVID-19 αλλά και άλλων κορωνοϊών και θα ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα για να καταπολεμήσει μια επικίνδυνη παραλλαγή, όπως η ΙΝΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, που τόσο διαφημίζουν και θα φέρει νέα μέτρα, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι, καθώς ήδη συζητούν επαναφορά της μάσκας στην Κρήτη.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, που παρουσίασαν σήμερα στην Ελλάδα, με στόχο την πρόληψη επόμενης πανδημίας, καθώς οι κορωνοϊοί παραμένουν απειλή, οι ερευνητές του UNC-Chapel Hill σχεδίασαν το εμβόλιο για να παρέχουν προστασία από τον τρέχοντα κορωνοϊό SARS-CoV-2, αλλά και από μια ομάδα κορωνοϊών που συνηθίζουν να μεταπηδούν από τα ζώα στον άνθρωπο.

Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Science  από τους επικεφαλής συγγραφείς David Martinez, μεταδιδακτορικό ερευνητή στο UNC Gillings School of Global Public Health, την Hanna H. Gray ειδικευόμενη στο Ιατρικό Ινστιτούτο Howard Hughes και τον Ralph Baric, καθηγητή ανοσολογίας και μικροβιολογίας και επιδημιολόγο στο UNC Gillings, του οποίου η έρευνα προκάλεσε νέες θεραπείες για την καταπολέμηση των αναδυόμενων μολυσματικών ασθενειών.

Το υπερεμβόλιο μάλιστα θα μπορούσε να έρθει «πακέτο» ή να εμπεριέχεται σε μία «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως .

Ήρθε η ώρα. Ο κόσμος να ετοιμάζεται για το σφράγισμα (του Δ. Λιακόπουλου) – VIDEO


Δεν πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά για την πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε

Την στιγμή που «όλοι μαζί», οργανισμοί και ενώσεις κρατών ετοιμάζονται να δώσουν μία κοινή «οικονομική λύση» στις επιπτώσεις του κορωνοϊού, άλλοι ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο προς την απόλυτη υποδούλωση των ανθρώπων.

Ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

Ο ίδιος εξάλλου απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το «εμφυτεύσιμο τατουάζ» που θα έχει μέσα του όλα όσα χρειάζονται για να αποκτήσει κάποιος τη λεγόμενη «ψηφιακή ταυτότητα» είπε:

«Τελικά θα πρέπει να έχουμε ψηφιακά πιστοποιητικά, προκειμένου να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει από τον ιό, ποιος έχει εξετασθεί πρόσφατα και ποιος θα έχει λάβει το εμβόλιο»

Τα περιβόητα «ψηφιακά πιστοποιητικά» (που δεν έχουν σχέση με τα εμφυτεύσιμα τσιπάκια) που αναφέρονται ως «QUANTUM-DOT TATTOOS» είναι εμφυτεύσιμα και περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελόνων με βάση τη ζάχαρη όπου θα εμπεριέχεται το εμβόλιο καθώς επίσης και φθορίζουσες κβαντικές κουκκίδες με βάση τον χαλκό.

Τι είναι οι κβαντικές κουκίδες (quantum dots)

Πρόκειται για πάρα πολύ μικρούς νανο-κρυστάλλους, από ημιαγώγιμα υλικά (όπως το πυρίτιο κτλ). Έχουν την ιδιότητα, όταν πέφτει πάνω τους το λευκό φώς, να το απορροφούν επιτρέποντας μόνο ένα χρώμα να διαθλαστεί και να περάσει από μέσα τους. Όσο πιο μεγάλοι οι μικροκρύσταλλοι, τόσο μεγαλύτερο μήκος κύματος (και επομένως μικρότερη συχνότητα ) φωτός επιτρέπουν να τους διαπεράσει. Οι μεγάλοι επιτρέπουν να περνάει από μέσα τους το κόκκινο φως και οι πιο μικροί το μπλε. Τα ενδιάμεσα μεγέθη επιτρέπουν να περάσουν τα υπόλοιπα χρώματα.


Οι φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες θα περιλαμβάνονται σε μικροσκοπικές βελόνες από ζάχαρη, έχοντας σαν βάση χαλκό. Οι βελόνες αυτές θα περιέχουν ή κάποιο εμβόλιο, όχι απαραίτητα μόνο του κορωνοϊού, ή κάποιο φάρμακο ελέγχου της γονιμότητας των γυναικών, σύμφωνα με τις εξαετείς μελέτες που έκανε το Ίδρυμα Bill Gates σε συνεργασία με το ίδρυμα Rockfeller και άλλα “ευαγή ιδρύματα”, κάποιων άλλων μεγάλων “φιλανθρώπων” , στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ.

Όλο το σύστημα από τις μικροβελόνες και τον χαλκό, θα είναι στερεωμένο πάνω σε ένα αυτοκόλλητο (patch). Ο άνθρωπος, θα παίρνει το κατάλληλο αυτοκόλλητο, θα το κολλάει στο δεξί του χέρι ή στο μέτωπο και οι μικροβελόνες, ανεπαίσθητα σχεδόν θα καρφώνονται στο δέρμα του, ενώ αυτός μετά θα ξεκολλάει το αυτοκόλλητο και θα το πετάει στα σκουπίδια. Οι μικροβελόνες τότε θα διαλύονται από την θερμότητα του σώματος και θα αφήνουν με τη μορφή τατουάζ τους νανοκρυστάλλους και το βιολογικό τους περιεχόμενο. Όταν φωτίζονται οι νανοκρύσταλλοι, θα παίρνουν χρώμα ανάλογα με το μέγεθός τους και την κωδικοποίηση που θα τους έχει δώσει ο κατασκευαστής. Έτσι θα έχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και υπάλληλοι, μία σφραγίδα, που θα περιέχει και προσωπικά στοιχεία, όχι μόνο δηλαδή τα περί εμβολίου, αλλά τα πάντα και βέβαια το απαραίτητο βιολογικό υλικό.

πηγή: https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-covid-19-digital-certificates/

Όσον αφορά τις εξαετείς μελέτες του Bill Gates για τον έλεγχο των εκτρώσεων, μου φέρνει στο νου όλα όσα είχα γράψει (σαν γραφικός που είμαι) στο 25ο πρωτόκολλο των λεγόμενων Σοφών της Σιών για την παγκόσμια στείρωση όλων των ανθρώπων. (Η συνήθης έκδοση έχει 24 πρωτόκολλα).

Αυτό το ιδιόρρυθμο τατουάζ, προτείνει ο Bill Gates να συνδυαστεί με το νέο σκεπτικό ταυτοποίησης προσώπου με την κωδική ονομασία «ID2020».

πηγή: https://id2020.org/

Πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια την «ψηφιακή ταυτότητα» που δίνει σήμερα ως «διευκόλυνση» η Νέα Τάξη στους ανθρώπους.

Ο δρόμος προς την απόκτηση αυτού του «σημείου αναγνώρισης» είναι μέχρι στιγμής ένας:

Η ψηφιακή ταυτότητα

Οι εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς Accenture, IDEO, Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller, έχουν συμμαχήσει με τον «φιλάνθρωπο» Bill Gates, προκειμένου το ID2020 να αποτελεί πολύ σύντομα το «σημείο αναγνώρισης» όλων των…«υγιών» ανθρώπων πάνω στον πλανήτη.

Ποιο είναι το σύνθημα της «ανίερης συμμαχίας» πάντα υπό την αιγίδα της Ατζέντας 2030;

«Καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή ατζέντα δεν μπορεί να λύσει κατά μόνας αυτή την πρόκληση. Ο καθορισμός της μελλοντικής πορείας της ψηφιακής ταυτότητας και η πλοήγηση στους συναφείς κινδύνους αποτελεί πρόκληση που απαιτεί παγκόσμια συνεργασία»

Ο ίδιος ο Bill Gates εδώ και χρόνια είπε ότι οι καταστροφικές μέθοδοι που θα μπορούν να σκοτώσουν μαζικά πάνω από δέκα εκατομμύρια ανθρώπους, δεν θα είναι οι πυρηνικές βόμβες αλλά οι κορωνοϊοί. Είπε και δεν είχε άδικο ότι ενώ έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα για την αντιπυραυλική άμυνα, επενδύθηκαν πολύ λίγα για την αντιμετώπιση μιας σοβαρής επιδημίας. Δείτε το βίντεο.


Όσον αφορά την ταυτότητα του 2020, την ID2020, επικαλούνται το ότι 1,5 δις άνθρωποι δεν έχουν ούτε ταυτότητα ούτε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα τους βάζουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Έτσι ο ΟΗΕ στηρίζει το εγχείρημα για να πάρουμε όλοι την ταυτότητα του Bill Gates ID2020, ότι μορφή και να έχει αυτή, ώστε να είμαστε όλοι ίδιοι και εύκολα διαχειρίσιμοι στις μεγάλες πανδημίες που ήρθαν για να μείνουν από ότι φαίνεται. Να πούμε ότι η ID2020 δεν προτείνει κάποιο συγκεκριμένο προϊόν σαν ταυτότητα, τουλάχιστον όχι μέχρι στιγμής.


 

Ξαναλέω και τονίζω ωστόσο, όλο αυτό είναι το σχέδιο της Λευκής Αδελφότητας της Αριστεράς και της Προόδου. Η Μαύρη Αδελφότητα του Εθνικισμού, δεν συμφωνεί και αυτό φαίνεται από το ότι οι ηγέτες που ελέγχονται απόλυτα από αυτήν την Μαύρη Ελίτ, (Ρωσία, ΗΠΑ, Αγγλία, Λευκορωσία κτλ) προσπάθησαν να υποτιμήσουν την πανδημία και αυτό το είδατε στις ειδήσεις, όπου σε όλα τα κανάλια στην Ελλάδα που επικρατεί η Αριστερά, άσχετα με το αν υποστηρίζουν τον Μητσοτάκη λόγω τοπικών συμφερόντων, διαρκώς υποτιμούν τους ηγέτες της πραγματικής Δεξιάς.

Όλα όπως έχω ξαναγράψει θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει το Φθινόπωρο στις εκλογές των ΗΠΑ.

Όπως και να έχει, το σφράγισμα έρχεται και χτυπάει την πόρτα μας. Η Αποκάλυψη του Ιωάννη του Ταξιδευτή είναι σαφής και σας δίνει την ευκαιρία να αρνηθείτε τον ψεύτικο αυτό κόσμο με το να αρνηθείτε το χάραγμα που θα σας δίνει την ευκαιρία να “απολαύσετε” τον πρόσκαιρο αυτό κόσμο στη χειρότερη έκδοσή του, γεμάτο με κορωνοϊούς και εγκληματικά στοιχεία να τριγυρίζουν μέσα του.

Για όλα όσα ζείτε εδώ και τώρα, κλεισμένοι, και ελεύθεροι πολιορκημένοι μέσα στα σπίτια σας, μιλάω εδώ και 20 χρόνια. Ότι είπα και ότι έγραψα γίνεται βάσει σχεδίου επακριβώς. Δεν είναι ευχάριστα αυτά που ζούμε, αλλά θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα, όχι μόνο για να χωρίσει η ήρα απ΄το σιτάρι, αλλά και για να ξαναβγάλει η Γη χορτάρι.

Μη χάσετε το πάρτυ!!!

(ΦΩΤΟ:Video screenshot)

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις