Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

USMC: «Εφ’ όπλου λόγχη» και επίθεση Αμερικανών Πεζοναυτών σε τρομερά πλάνα [vid]

 


«Εφ’ όπλου λόγχη» φωνάζουν οι Αμερικανοί Πεζοναύτες και εκτελούν επίθεση στο πλαίσιο ιδιαίτερα απαιτητικής και σκληρής άσκησης με πραγματικά πυρά, όπως απαθανατίζονται σε εντυπωσιακά πλάνα που δημοσιεύτηκαν έπειτα από άδεια του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (USMC).

Είναι πραγματικά σπάνιο θέαμα για τις αμερικανικές επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις, να χρησιμοποιούν  ξιφολόγχες σε σύγχρονο τυφέκιο, ακόμα περισσότερο, στο πλαίσιο άσκησης με ζωντανά πυρά και βολές. Αυτό ωστόσο δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για εντυπωσιακά πλάνα, όπου οι Αμερικανοί Πεζοναύτες αποδεικνύουν τις ικανότητές τους.

Δείτε το βίντεο:



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις