Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

[Το VIDEO-ΣΟΚ] Ο Rupert Murdoch και ο Mark Zuckerberg αποκαλύπτουν τη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού από τον Παγκόσμιο Οργανισμός Υγείας (!), τον Fauci και τον Daszak

 


O μεγιστάνας των ΜΜΕ Rupert Murdoch στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Τα ΜΜΕ του Αυστραλού αποκαλύπτουν στον πλανήτη τον σκοτεινό ρόλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ο οποίος εμφανίζεται να συγκαλύπτει να gain of function πειράματα με νυχτερίδες στο Εργαστήριο της Wuhan.

Ένας Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και όσοι κρύβονται πίσω από τα πειράματα που προκάλεσαν τον διάλυση εκατομμυρίων οικογενειών και επιχειρήσεων, εκατομμύρια θανάτους που συνεχίζονται, απειλούν να φτωχοποιήσουν τελεσίδικα χώρες σαν την Ελλάδα που εξαρτάται από τον τουρισμό μπορούν τώρα να δουν κατάματα την αλήθεια του Εργαστηρίου της Wuhan μέσα από ένα video που αποκάλυψε Αυστραλή δημοσιογράφος Shαrri Markson στο SKYnews ιδιοκτησίας του Rupert Murdoch.

Στη σωστή πλευρά της ιστορίας βρίσκεται πλέον και ο Mark Elliot Zuckerberg o οποίος αρχικά είχε πέσει θύμα της απόπειρας συγκάλυψης από τους Fauci, Daszak, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και όσους κρύβονται πίσω από αυτό το διαρκές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Πρόκειται για επαναλαμβανόμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας μια και είχαν προηγηθεί και οι ιοί SARS1  και SARS2 οι οποίοι σύμφωνα με τον ερευνητή Nicholas Wade ήταν επίσης εργαστηριακοί ιοί που αφέθηκαν εναντίον της ανθρωπότητας-εάν κρίνει κανείς από την τραγική και προκλητική απόπειρα της συγκάλυψης που βιώνουμε εξώφθαλμα και μπροστά στα μάτια μας. Το μυστικό της πανδημίας κρύβεται στη προέλευση γιατί η προέλευση δείχνει τους δράστες και όσους τους συγκαλύπτουν.

Ένα video που ξεγυμνώνει τα ψεύδη του εργολάβου των πειραμάτων Peter Daszak ο οποίος είναι ταυτόχρονα και επιθεωρητής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Ο Peter Daszak, όπως και ο Fauci χτυπιόταν ότι δεν χρησιμοποιούσε νυχτερίδες στο Εργαστήριο της Wuhan. Κι όμως το video και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Shαrri Markson διαψεύδουν τόσο αυτόν όσο και τον περίφημο Fauci. Μετά από αυτό αναρωτιέται κανείς πως να εμπιστευθείς τον ΠΟΥ όταν σου λέει ότι τα εμβόλια έχουν πάρει έγκριση και μπορείς να εμβολιαστείς χαλαρά και στη συνέχεια περιχαρής και οξυδερκής να ανεβάσεις το στιγμιότυπο στο Instagram.

 

Oι θλιβερές εικόνες είναι χθεσινές (Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021) στη παραλία του DIVANI CARAVEL στο Καβούρι. Εδώ που έως το καλοκαίρι του 2019 έσφυζε από ζωή. H Ελληνική Οικονομία όπως και των υπολοίπων χωρών του Νότου είναι από τα μεγάλα θύματα αυτού του διαρκούς εγκλήματος

Eίναι ορατός πλέον ο κίνδυνος για στρατιωτικές δικτατορίες στις ευρωπαικές χώρες μετά τη συγκάλυψη του εγκλήματος στη Wuhan που αποκάλυψε η ρεπόρτερ του SKYNEWS Shαrri Markson με ένα video από τα έγκατα του εργαστηρίου της Wuhan το οποίο δείχνει νυχτερίδες την παρουσία των οποίων αρνούνταν με επιμονή ο Εργολάβος των gain of function πειραμάτων και ιδιοκτήτης της MKO EcoHealth Alliance Peter Daszak.

Το πιο πιθανό είναι η Κίνα να αντιδράσει δίνοντας στοιχεία για λογαριασμό ποίων γινόντουσαν τα συγκεκριμένα πειράματα.


Πιθανόν να τους ξεπεράσουμε εάν οι υποδυόμενοι τους εκλεγμένους ηγέτες συνεχίσουν να μην στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.


Oι εγκέφαλοι του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας βγάζουν στους ΝΥΤ την Κινέζα batwoman να μας πει ότι δεν γινόντουσαν πειράματα τη στιγμή που το ίδιο το εργαστήριο που έγινε με τη βοήθεια της Γαλλίας διαφήμιζε με επίσημο video τα πειράματα με τις νυχτερίδες. Ο ταλαίπωρος Biden έχει μετατραπεί σε πλασιέ των εμβολίων αλλά τα εμβόλια δεν αντιμετωπίζουν έναν ιό που μεταλλάσσεται διαρκώς. Η αντιμετώπιση της πανδημίας περνάει μέσα από την παραδοχή της αλήθειας.

Περνάει επίσης και από την παραπομπή στη Δικαιοσύνη όσων επιχείρησαν να συγκαλύψουν την εργαστηριακή προέλευση του ιού. Και ένας από αυτούς είναι ο Fauci μαζί με τον Daszak  φυσικά. Αμφότεροι συνεργάζονται με το Ιδρυμα Gates το οποίο ήταν χορηγός στο Πείραμα 201 το οποίο δεν ήταν προσομείωση πανδημίας αλλά η πραγματική πανδημία μια και ταυτόχρονα ένας πραγατικός ιός είχε ξεκινήσει να σκορπά τον πραγματικό θάνατο. Το πείραμα έκανε λόγο για 65.000.000 νεκρούς..


Κι όλα αυτά τη στιγμή που τα εμβόλια εμφανίζονται αναποτελεσματικά να προστατέψουν τον πλανήτη καθώς οι μεταλλάξεις τα ακυρώνουν όπως επίσης και η διάρκεια της προστασίας που παρέχουν η οποία δεν δείχνει να ξεπερνά τους 6 μήνες. Κι όλα αυτά ενώ έχει προκληθεί τρομακτική ανησυχία στους πολίτες ανά τον κόσμο από τις παρενέργειές τους.


Καθώς οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές η ανθρωπότητα θα ζητήσει την τιμωρία των ενόχων όσο ψηλά κι εάν βρίσκονται και σε περίπτωση που η Δικαιοσύνη δεν ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων υπάρχει κίνδυνος κατάλυσης των δημοκρατιών της Ευρώπης με τις αλυσιδωτές επεμβάσεις του στρατού αλλά και παραστρατιωτικών μονάδων.


Μία δημοσιογράφος του αυστραλέζικου Sky News Australia που συμμετείχε στην εκπομπή «Tucker Carlson Tonight» μοιράστηκε τη Δευτέρα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, στο οποίο απεικονίζονται πειράματα με ιούς σε νυχτερίδες και ποντίκια στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan, καθώς και αποσπάσματα με ερευνητές που προσπαθούν να συλλέξουν νυχτερίδες.

Το βίντεο έρχεται μετά από περισσότερο από ένα χρόνο ισχυρισμών από την επιστημονική κοινότητα πως πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας ότι το κινεζικό εργαστήριο διεξήγαγε έρευνα που οδήγησε στην πανδημία του κορωνοϊού. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Tucker Carlson σημείωσε ότι υπάρχουν πλέον νέα στοιχεία που καταρρίπτουν τους παραπάνω ισχυρισμούς.

Ο Carlson έδειξε τον Βρετανό ζωολόγο Peter Daszak, του οποίου η μη κερδοσκοπική οργάνωση «EcoHealth Alliance», που έχει έδρα στη Νέα Υόρκη, χρηματοδότησε μία αμφιλεγόμενη έρευνα «Gain of Function» για κορωνοίους στη Wuhan της Κίνας.

«Ο Peter Daszak είναι ένας από τους πολλούς ιολόγους που έλαβαν δολάρια φορολογουμένων από τον Tony Fauci και το NIH, για τη διεξαγωγή επικίνδυνων και απερίσκεπτων πειραμάτων στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan», ανέφερε ο Carlson, δείχνοντας ένα tweet του Daszak από τον Δεκέμβριο που ισχυρίζεται ότι δεν έχουν πειραματιστεί με νυχτερίδες στο εργαστήριο.

Στην ίδια εκπομπή, ο Carlson επεσήμανε τα στοιχεία από το βίντεο της Sharri Markson του Sky News Australia, στο οποίο φαίνονται πειράματα σε νυχτερίδες.

«Δεν είναι συνωμοσία να πούμε ότι υπήρχαν ζωντανές νυχτερίδες στο εργαστήριο, είναι γεγονός. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το βίντεο δείχνει νυχτερίδες σε ένα κλουβί στο Ινστιτούτο της Wuhan», λέει η Markson για το νέο υλικό.

Στο «Tucker Carlson Tonight», η Markson ανέφερε ότι το βίντεο προήλθε με επίσημο τρόπο από την κινεζική Ακαδημία Επιστημών και αποκτήθηκε από «μια ομάδα ερευνητών που αυτοαποκαλούνται DRASTIC».

«Δείχνει ότι πολλά από αυτά που μας έχουν πει για την προέλευση της πανδημίας από την αρχή ήταν παραπληροφόρηση της Κίνας, η οποία στη συνέχεια διαδόθηκε από πολλούς ανθρώπους που δούλευαν σε συνεργασία με το Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan, οι οποίοι ήταν μεταξύ ακραίων συγκρούσεων συμφερόντων», είπε.

Η Markson, στην ίδια εκπομπή, επεσήμανε τον ισχυρισμό του Daszak ότι η θεωρία διαρροής του εργαστηρίου είναι μία θεωρία συνωμοσίας και ότι ήταν ένας από τους ερευνητές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας που πήγαν στην Κίνα.

Πρόσθεσε ότι ο Daszak και ο Fauci είναι μπλεγμένοι σε συγκρούσεις συμφερόντων όσον αφορά την άποψη τους ως ερευνητές ή εμπειρογνώμονες. «Ο Anthony Fauci δεν θα έπρεπε να συμβουλεύει τον πρόεδρο για την προέλευση του κορωνοϊού, δεδομένου ότι ο οργανισμός στον οποίο είναι επικεφαλής (NIAID) χρηματοδότησε μέσω επιχορήγησης το Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan», δήλωσε η Markson. «Ο [Fauci] μπορεί να εκδώσει όσες ανακοινώσεις θέλει, αλλά τα επιστημονικά περιοδικά αναφέρουν ότι το εργαστήριο χρηματοδοτήθηκε από το NIH».

Ο Carlson σημείωσε ότι οι ισχυρισμοί εναντίον του Fauci δεν έχουν ακόμη διερευνηθεί ουσιαστικά.
Πάμε για αληθινή κόλαση την οποία δεν έχει ξαναζήσει η ανθρωπότητα. Εάν η απονομή της Δικαισούνης δεν είναι άμεση όπως και η απελευθέρωση των φαρμάκων από τον ιμπεριαλισμό των αναποτελεσματικών εμβολίων που κουβαλάνε πολλά ερωτηματικά.
Ο Πλανήτης φλέγεται καθώς ανεξήγητες εκρήξεις σε αγωγούς φυσικού αερίου στην Κίνα καθώς και στο μεγαλύτερο εργοστάσιο λιπαντικών των ΗΠΑ διαδέχθηκαν η μία την άλλη ενώ κυκλοφορεί σενάριο για χτύπημα στη διατροφική αλυσίδα του πλανήτη.

 

Κι όλα αυτά καθώς κυκλοφόρησε ένα video-σοκ που δείχνει ότι στη Wuhan γίνονται τα πειράματα gain of function με νυχτερίδες από τα οποία προέκυπταν οι ιοί SARS1, SARS2 και COVID-19 που έχουν προκαλέσει τις πανδημίες στην ανθρωπότητα.

Όπως γράφει ο Tyler Durden στο ΖeroΗedge η κάλυψη της πιθανότητας ότι η COVID-19 δημιουργήθηκε σκόπιμα στο Ινστιτούτο Ιολογίας του Wuhan (WIV) είχε βαθιές συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο, αποτρέποντας την έγκαιρη ανίχνευση και αντίμετρα και εκτροχιάζοντας την ενημέρωση.

Ένα βασικό στοιχείο αυτής της συγκάλυψης ήταν η απόκρυψη του γεγονότος ότι το εργαστήριο Wuhan εργαζόταν σε νυχτερίδες (κάτι που ακόμη και σήμερα διαρρέουν σε μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ λίγο μετά τη δήλωση του Blinken ότι πρέπει να γίνει νέα έρευνα για τη προέλευση τρίβοντας στη μούρη του ΠΟΥ την πρόσφατη έκθεση.

Κι αυτό επειδή ο ιός ήταν μια παραλλαγή ενός υπάρχοντος ιού νυχτερίδας. Η φυσική προέλευση ή η προέλευση από την αγορά της Wuhan θα φαινόταν εξαιρετικά αδύναμη αν ήταν γνωστό ότι το WIV δημιουργούσε νέους ιούς από νυχτερίδες.

Τόσο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όσο και ο Peter Daszak, ο οποίος ενήργησε ως ερευνητής του ΠΟΥ, αρνήθηκαν εντελώς ότι το WIV είχε ζωντανές νυχτερίδες στην ερευνητική του εγκατάσταση.

Η Αυστραλή δημοσιογράφος Shαrri Markson έχει αποκτήσει ένα εκπληκτικό βίντεο από την Κίνα που αποκαλύφθηκε από μια υπόγεια ερευνητική ομάδα η οποία αυτοαποκείται“Drastic” και το οποίο video δείχνει ζωντανά νυχτερίδες στο WIV και πολλά άλλα.

Το πρόσφατα αποκαλυφθέν βίντεο δημιουργήθηκε από την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών τον Μάιο του 2017 για τον εορτασμό του ανοίγματος του WIV.

Έχω ενσωματώσει στο βίντεο της Sheri Markson και το ρεπορτάζ του Sky News σχετικά με την ανακάλυψη βίντεο παρακάτω, αλλά προς το παρόν, δείτε το tweet της που ξεγυμνώνει το ψέμα του Peter Daszak:


Η Ms. Markson είναι πολύ πιο μπροστά από όλους τους δημοσιογράφους του υπόλοιπου κόσμου σ αυτή την ιστορία η σημασία της οποίας είναι τραγικά τεράστια για την ανθρωπότητα επειδή ο κόσμος γύρισε ανάποδα, εκατομμύρια έχουν πεθάνει, άπειρες επιχειρήσεις έκλεισαν και ζωές απειλήθηκαν από έναν ιό του οποίου η προέλευση επίτηδες συγκαλύφθηκε από ανθρώπους που είχαν αντικρουόμενα συμφέροντα πάνω στο θέμα.

ΑΝΑΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡIΦΗΜΟΣ FAUCI!

H ίδια περιγράφει τα ευρήματά της:

Ένα επίσημο βίντεο της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών που σηματοδοτεί την έναρξη του νέου εργαστηρίου βιοασφάλειας επιπέδου 4, τον Μάιο του 2017 μιλά για τις προφυλάξεις ασφαλείας που ισχύουν σε περίπτωση που συμβεί «ατύχημα» και αποκαλύπτει ότι υπήρξαν «έντονες συγκρούσεις» με τη γαλλική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της κατασκευής του εργαστηρίου. Το βίντεο δείχνει νυχτερίδες να κρατούνται σε κλουβί στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan κάτι που επιχειρούν να διαψεύσουν ακόμη και σήμερα, και έναν επιστήμονα να ταίζει μια νυχτερίδα με ένα σκουλήκι. Το βίντεο διάρκειας 10 λεπτών με τίτλο “Η ομάδα κατασκευής και έρευνας του εργαστηρίου Wuhan P4 του Ινστιτούτου ιολογίας του Γουχάν, της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών” περιλαμβάνει συνεντεύξεις με κορυφαίους επιστήμονες. Η έκθεση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας που διερευνά την προέλευση της πανδημίας απέτυχε να αναφέρει ότι οποιαδήποτε νυχτερίδα είχε κρατηθεί στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν και μόνο το παράρτημά της αναφέρεται σε ζώα που στεγάζονται εκεί!!!!

Μιλάμε για την απόλυτη συγκάλυψη ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας από τον τραγικό ΠΟΥ που εγκρίνει εμβόλια και δίνει οδηγίες για αντιμετώπιση της πανδημίας.

Καταλυτικό ρόλο στη συγκάλυψη παίζει ο Peter Daszak o οποίος τώρα άλλαξε τώρα το τροπάριό του- από την προηγούμενη απόλυτη άρνησή του:

Σε ένα tweet με ημερομηνία τον Δεκέμβριο του 2020 είπε: “Δεν στάλθηκαν νυχτερίδες στο εργαστήριο Wuhan για γενετική ανάλυση ιών που συλλέχθηκαν στο πεδίο. Έτσι τώρα λειτουργεί αυτή η επιστήμη. Συλλέγουμε δείγματα νυχτερίδων, και τα στέλνουμε στο εργαστήριο. Ελευθερώνουμε τις νυχτερίδες εκεί που τις πιάνουμε! ” Σε ένα άλλο tweet, με ημερομηνία 11 Δεκεμβρίου 2020, είπε: “Αυτή είναι μια ευρέως διαδεδομένη θεωρία συνωμοσίας. Αυτό το κομμάτι περιγράφει την δουλειά στην οποία είμαι επικεφαλής στα εργαστήρια με τα οποία συνεργάζομαι για 15 χρόνια. ΔΕΝ έχουν ζωντανές ή νεκρές νυχτερίδες μέσα σε αυτά. Δεν υπάρχει απόδειξη πουθενά ότι συνέβη αυτό. Είναι ένα λάθος που ελπίζω να διορθωθεί. ”

Αυτό το μήνα, ο Daszak φάνηκε να αποσύρει τις προηγούμενες αρνήσεις του και παραδέχτηκε ότι το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν μπορεί να έχει στεγάσει νυχτερίδες, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν τους είχε ζητήσει αυτός.

To ρεπορτάζ της για το Sky News αναφέρει επίσης την εξαιρετικά ύποπτη διαγραφή των αρχείων WIV από το Διαδίκτυο για λόγους «πειρατείας» και ότι οι ερευνητές του ΠΟΥ δεν ζήτησαν καν να τα δουν.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις