Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Τα viral της ημέρας: Η συνάντηση του Σπάιντερμαν με τον Πάπα Φραγκίσκο, το μικρότερο άλογο του κόσμου και ένα…ύποπτο βιβλίο χημείας

 


Viral #1: Ο Πάπας Φραγκίσκος συναντιέται με τον…Σπάιντερμαν

Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και χθες ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε την καθιερωμένη ακρόαση πιστών στο Βατικανό.

Η χθεσινή ακρόαση, ωστόσο, κατάφερε να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες, λόγω ενός ξεχωριστού συμμετέχοντα που κάθισε στις θέσεις VIP και έσφιξε το χέρι του Ποντίφικα: Του Σπάιντερμαν!

Ο υπερήρωας αντάλλαξε μερικές εγκάρδιες κουβέντες με τον Πάπα Φραγκίσκο και του δώρισε μια από τις χαρακτηριστικές του μάσκες.

Η εξήγηση για την αλλόκοτη αυτή συνάντηση, έχει φυσικά να κάνει με τον άνδρα που κρυβόταν πίσω από την στολή. Όπως έγινε γνωστό, ο θεοσεβούμενος Σπάιντερμαν επρόκειτο για τον 27χρονο Ματία Βιλαρντίτα. Ο Βιλαρντίτα κατάγεται από τη Βόρεια Ιταλία και η δουλειά του είναι να επισκέπτεται και να ψυχαγωγεί νοσηλευόμενα παιδιά, ντυμένος υπερήρωας.

viral

Το ευγενές έργο του ήταν αυτό που του εξασφάλισε μια θέση ανάμεσα στους VIP της ακρόασης, οι οποίοι φάνηκαν να μην ταράζονται ιδιαίτερα από την παρουσία του. Εξάλλου, ο Βιλαρντίτα έχει γίνει γνωστός στην Ιταλία από πέρσι, οπότε  ο Πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα τον βράβευσε για την δράση του.

 

#2: Εγχειρίδιο χημείας στη Σρι Λάνκα έχει ήρωα του Breaking Bad στο εξώφυλλο!

Viral έγινε ένα εκπαιδευτικό βιβλίο χημείας από την Σρι Λάνκα, το εξώφυλλο του οποίου κοσμεί η φωτογραφία ενός χαρακτήρα από τη δημοφιλή σειρά «Breaking Bad».

Ο χαρακτήρας πρόκειται για τον Τζέσι Πίνκμαν, ο οποίος, όπως γνωρίζουν οι φαν της σειράς, δραστηριοποιούταν με επιτυχία στον τομέα της παραγωγής και διανομής…μεθαμφεταμίνης. Στο εξώφυλλο τον βλέπουμε ντυμένο με μια προστατευτική στολή, ενώ κρατάει στα χέρια του ένα μεγάλο ποτήρι ζέσεως με αμφίβολο περιεχόμενο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιλογή του συγκεκριμένου χαρακτήρα για το εξώφυλλο ενός εγχειριδίου χημείας, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη. Οι χρήστες του Reddit, όπου αναρτήθηκε η φωτογραφία, θεώρησαν πως η επιλογή δεν ήτανε καθόλου τυχαία: «Λογικά θα κάνει πολλούς να ενδιαφερθούν για τη χημεία», γράφει ένας σχολιαστής, με έναν άλλο να απαντά: «Ναι, την εφαρμοσμένη»…

 

#3: Το πιο μικρόσωμο αλογάκι του κόσμου ζυγίζει λιγότερο από ένα καρπούζι και είναι «κολλητός» φίλος με… 3 μπουλντόγκ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του μικρού Πίμπαντι, ενός αλόγου που  δεν είναι μεγαλύτερο από έναν- μεσαίου μεγέθους- σκύλο.

Ο Πίμπαντι γεννήθηκε πριν από 6 εβδομάδες και εγκαταλείφθηκε από την μητέρα του, καθώς το μικρό του μέγεθος δεν του επέτρεπε να φτάσει τον μαστό της για να τραφεί με γάλα. Ευτυχώς, μια εκπαιδεύτρια αλόγων από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, συγκινημένη από την ιστορία του, αποφάσισε να υιοθετήσει τον Πίμπαντι, ο οποίος πλέον χαίρει της φροντίδας της, αλλά και της παρέας των τριών γαλλικών μπουλντόγκ της!

Όπως λέει η νέα «μαμά» του μικροσκοπικού αλόγου, ο Πίμπαντι αρχικά φοβόταν τα σκυλιά. Τώρα πια όμως, έχοντας ο ίδιος φτάσει τα…8,6 κιλά και αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δεν διστάζει να παίξει μαζί τους και να φάει ή κοιμηθεί στο πλευρό τους.

 

@FAITHFULMINIS##PEABODYTHESMALLESTHORSEINTHEWORLD ##FAITHFULMINIS♬ I WILL ALWAYS LOVE YOU – WHITNEY HOUSTON

Εάν ο Πίμπαντι μεγαλώσει και ανεξαρτητοποιηθεί περισσότερο, θα μπορέσει να ζήσει στη φάρμα της εκπαιδεύτριας μαζί με άλλα μίνι αλογάκια, τα οποία η γυναίκα προπονεί για να γίνουν σύντροφοι παιδιών με νοητικές ή κινητικές ιδιαιτερότητες.

 

@FAITHFULMINIS##PEABODYTHESMALLESTHORSEINTHEWORLD ##FAITHFULMINIS♬ ORIGINAL SOUND – FAITHFUL FRIENDS MINI HORSES

Μέχρι τότε, πάντως, ο μικρούλης θα σκορπάει χαμόγελα στους ακολούθους του στο TikTok, οι οποίοι παρακολουθούν με τρυφερότητα τις καθημερινές του περιπέτειες στο σαλόνι, την…κουζίνα και την αυλή της εκπαιδεύτριάς του.

 

@FAITHFULMINIS##FAITHFULMINIS ##PEABODYTHESMALLESTHORSEINTHEWORLD♬ ORIGINAL SOUND – FAITHFUL FRIENDS MINI HORSES

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις