Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι, οι υπαίθριοι χειροτέχνες και καλλιτέχνες Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο απεργιακό συλλαλητήριο στις 10 Ιούνη 11 πμ. στη πλατεία κλαυθμωνος.

 


Αγαπητοί συνάδελφοι, οι υπαίθριοι χειροτέχνες και καλλιτέχνες του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και των άλλων πόλεων, διεκδικούμε το δικαίωμα στην εργασία, διεκδικούμε τα αυτονόητα για όσους αγωνίζονται στο πλευρό μας. Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο απεργιακό συλλαλητήριο στις 10 Ιούνη 11 πμ. στη πλατεία κλαυθμωνος. Τα αντεργατικά-αντικοινωνικά μέτρα και νομοσχέδια ανατρέπονται στους δρόμους! Εμπρός για τις ταξικές και κοινωνικές εξεγέρσεις του καιρού μας. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε - Όλα κατακτήθηκαν με αγώνες 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις