Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Συναγερμός στη Σιβηρία: Αγνοείται αεροπλάνο με 17 επιβαίνοντες

 Συναγερμός στη Σιβηρία μετά την εξαφάνιση αεροσκάφους από τα ραντάρ.

Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος που πέταγε στη Σιβηρία και ειδικότερα στην πόλη Τομσκ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα αεροσκάφος τύπου An-28, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 17 άτομα.

«Χάθηκε η επικοινωνία με το αεροπλάνο An-28 της εταιρείας Siberian Light Aviation» δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στο Sputnik, ο οποίος ενημέρωσε και για τον αριθμό των επιβαινόντων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, ενώ παραμένουν άγνωστες οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Ελικόπτερα της Rosaviatsia συμμετέχουν στις έρευνες, τόνισε ο εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα αυτόν το μήνα, ένα αεροσκάφος An-26, που πετούσε από την πόλη Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι συνετρίβη και έχασαν τη ζωή τους και οι 28 επιβαίνοντες. Πιστεύεται ότι έπεσε πάνω σε έναν βράχο λόγω κακής ορατότητας.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις