Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Θεσσαλονίκη: Εννέα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο


 Δεκαέξι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Θεσσαλονίκη.

Οι συλλήψεις την Θεσσαλονίκη, αφορούσαν ποικίλες παραβάσεις του νόμου.

Αναλυτικά, αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, πρωινές ώρες χθες (08-07-2021), 67χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε συγχωνευτική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (4) ετών για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, πράξεις που τελέστηκαν κατά τα έτη 2009-2014.

Επιπλέον, βραδινές ώρες χθες (08-07-2021) συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης Συκεών 34χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν (3) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (4) ετών και (10) μηνών για κλοπή και αντίσταση.

Ακόμη, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της πόλης από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης συνολικά (5) άτομα για κατοχή και διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 41χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεσημβρινές ώρες χθες, ο οποίος από κοινού με άγνωστο συνεργό του, κατελήφθησαν σε παγκάκι εντός του ΑΠΘ να διαμοιράζουν και να συσκευάζουν σε μικροδέματα ποσότητες κάνναβης.

Διαβάστε επίσης

Ζωγράφου: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του μανιακού με μαχαίρι

Σημειώνεται ότι, ο δράστης στη θέα των αστυνομικών σκόρπισε τις ουσίες και τις απέρριψε από το παγκάκι ενώ αντιστάθηκε σθενάρα και κατά τη σύλλήψη του. Από το σημείο περισυλλέχθηκαν συνολικά (9) μικροδέματα κάνναβης.

Επί προσθέτως, εξιχνιάστηκαν έπειτα από την επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, πλήθος διαρρήξεων οχημάτων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητας τους.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 25, 30, 52 και 30 ετών (2 γυναίκες και 2 άντρες αντίστοιχα) σε βάρος των οποίων και ενός ακόμη αγνώστου συνεργού τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και για σύσταση συμμορίας.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 10-02-2021 έως 11-04-2021 στις περιοχές των Διαβατών και Λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου, προέβησαν στη διάρρηξη εννέα (9) οχημάτων, με θραύση υαλοπίνακα, από όπου αφαιρούσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.990) ευρώ, (16) τραπεζικές κάρτες, με μερικές εκ των οποίων στη συνέχεια πραγματοποίησηαν ανέπαφες συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα, πλήθος προσωπικών αντικειμένων των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων και εγγράφων.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις