Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Όλα τα ζώα και όλα τα φυτά επικοινωνούν με δονήσεις. Τα φυτά ακόμη και να βρίσκονται στην σκιά ... Εσύ ανθρωπε;


 «Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά του Σύμπαντος, σκεφτείτε με τους όρους της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων», Nikola Tesla 

Νίκος Πρασσας

Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο από 50 τρισεκατομμύρια κύτταρα, τα οποία είναι ζώντες φορείς όπερ και σημαίνει ότι είναι μία κοινότητα κι όχι ένα απλό κοινό άτομο. Κάθε κύτταρο στο εσωτερικό του πυρήνα έχει αρνητική τάση και θετική στο εξωτερικό του περίβλημα. Το κύτταρο δηλαδή είναι μία μπαταρία 1.4 Volts, κι όταν 50 τρισεκ. κύτταρα ισοδυναμούν με 1.4 Volts το καθένα έχουμε ένα σύνολο με 700 τρισεκατομ. Volts ηλεκτρισμού στο σώμα μας, ανά πάσα στιγμή. 

Με την ανάλογη εκπαίδευση και διαλογισμό μπορεί να εστιαστεί αυτή η ενέργεια που λέγεται «CHI» και να χρησιμοποιηθεί για θεραπεία. Ωστόσο εάν δεις τον εαυτό σου σαν μια φυσική οντότητα, αυτό το φαινόμενο η νέα φυσική επιστήμη το αποκαλεί «κύματα ενέργειας που επιδρούν μεταξύ τους ανά πάσα στιγμή». 

Όλα τα ζώα και όλα τα φυτά επικοινωνούν με δονήσεις. Τα φυτά ακόμη και να βρίσκονται στην σκιά μεγαλώνουν τον κορμό τους και γέρνουν προς τον ήλιο. Ένα ζώο δεν χρειάζεται να πάει σε ένα αρπακτικό και να του ρωτήσει, εάν είναι φίλος του, επειδή από την απόσταση και μόνο νοιώθει την κακή ενέργεια, και δεν θα απειληθεί, π.χ. από ένα λιοντάρι σε τελική ανάλυση. Εάν μικρούς μάς είχαν διδάξει να είμαστε ευαίσθητοι στις δονήσεις αυτές, δεν θα μπλεκόμασταν σε κακά συναισθήματα και σε άλλους άγνωστους ατραπούς που καταστρέφουν την ζωή μας ανεξήγητα. Διδασκόμαστε να μην πορευόμαστε μέσω των συναισθημάτων μας, αλλά να ακούμε τί λένε οι άλλοι. Αυτό είναι και το μέγα λάθος της (εκ)παίδευσης. 

Η γλώσσα σχεδιάστηκε για να κρύβει τα συναισθήματα. Το θέμα είναι ότι όλοι οι οργανισμοί επικοινωνούνε μέσω των δονήσεων και γνωρίζουν, εάν είναι σε ένα καλό ή κακό μέρος διαβάζοντας τις δονήσεις. Οι άνθρωποι έχουν αυτήν τη ικανότητα αλλά δεν εκπαιδεύτηκαν οργανωμένα για να την χρησιμοποιούν. Όταν κοιταζόμαστε μεταξύ μας σε ένα μέρος όπου βρισκόμαστε συγκεντρωμένοι ή έξω στον δρόμο βλέπουμε ο ένας τον άλλον ως σώματα και μηχανές, αλλά αυτό είναι ψευδαίσθηση, επειδή αυτό που είμαστε είναι διαδραστικά κύματα. Με αυτόν τον τρόπο ένας μπορεί να επηρεάσει κάποιον άλλον, απλά και μόνο εάν κι οι δυο βρίσκονται μαζί στον ίδιο χώρο. Σήμερα, η Φυσική μελετά την «δόνηση» κι όχι το «υλικό». Η Κβαντική Φυσική δεν μελετά τα «σωματίδια», αλλά τα «κύματα» και πώς αυτά παρεμβάλλονται μεταξύ τους. Όλα τα κύματα μαζί ονομάζονται «πεδίο». Ο άνθρωπος δηλαδή είναι φτιαγμένος από άτομα τα οποία όλα μαζί αποτελούν ένα πεδίο –είτε θετικό είτε αρνητικό. Άρα είναι συνδεδεμένος με τα πάντα γύρω του, γιατί τα κύματα δεν διαχωρίζονται στον ευρύτερο χώρο.

Όταν τοποθετείς καλώδια στο δέρμα της κεφαλής, μπορείς να διαβάσεις την δραστηριότητα του εγκεφάλου. Οι σκέψεις εκπέμπονται και επηρεάζουν την ζωή προς τα έξω όπως χαρακτηριστικά αποτυπώνεται σε ένα μαγνητικό εγκεφαλογράφο, αλλά εκεί τα ηλεκτρόδια δεν ακούμπανε καν στο κεφάλι. Μπορεί να διαβαστεί η εγκεφαλική δραστηριότητα ενός ατόμου έξω από το κεφάλι του. Οι σκέψεις ως εκ τούτου δεν βρίσκονται μέσα στον εγκέφαλο αλλά αιωρούνται, επειδή οι άνθρωποι δεν είναι σωματίδια, αλλά κύματα εκπεμπομένων και αποδεχομένων συχνοτήτων που εμπλέκονται μεταξύ τους.

Χαρακτηριστική περίπτωση όταν σκέφτεσαι για κάποιον που ζει μακριά για πολλά χρόνια και ξαφνικά μπορεί να τον συναντήσεις μπροστά σου ή να σου τηλεφωνήσει ή ακόμη και να λάβεις ένα απρόσμενο γράμμα του. Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει με το «placebo» που όταν σκέπτεσαι θετικά ότι θα γιατρευτείς πίνοντας ένα φάρμακο που στην ουσία δεν είναι. Το ίδιο ισχύει και με το nocebo, όταν στα ξαφνικά μετά από ένα τεστ στο νοσοκομείο σού πει ο γιατρός ότι πεθαίνεις σε 6 μήνες, και εσύ το πιστέψεις και θα πεθάνεις επειδή καταβάλλεσαι ψυχολογικά. Σε περιπτώσεις άλλων ασθενών δεν συνέβη το ίδιο, γιατί δεν το έλαβαν σοβαρά υπ’ όψιν ή άλλαξαν τρόπο ζωής και σκέψης. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν κάνεις θετικές σκέψεις για κάποιον, αυτός θα επικοινωνήσει μαζί σου, όπως και το αντίθετο, όταν κάνεις αρνητικές σκέψεις για έναν άλλον, η ζωή του θα έχει αρνητικές επιπτώσεις. 

Οι άνθρωποι εάν γνωρίζουν την κατάλληλη θετική συχνότητα (αρμονική αντήχηση) θα είναι σε θετική πορεία στην ζωή τους (συστολική παρεμβολή). Κάθε άτομο είναι σαν ένα διαπασών που εκπέμπει συχνότητες σκέψεων μέσω του εγκεφάλου του. Όποιος δέκτης ανταποκριθεί στις σκέψεις σου πάει να πει ότι είναι συντονισμένος μ’ αυτές. Άρα, εάν ζεις με φόβο δεν θα δραστηριοποιήσεις τις θετικές σκέψεις των γύρω ανθρώπων που θα σε βοηθήσουν. Πόσο μάλλον και από τον Θεό στον οποίο πρέπει να προσεύχεσαι αδιαλείπτως, κι όχι εθιμοτυπικώς και τελετουργικώς που άλλο σημαίνει κι αλλού αποσκοπεί ως «θρησκεία» κάποια ενέργεια όποιας θρησκείας. Η ζωή σου δηλαδή είναι όπως ο καθρέπτης που κοιτάζεσαι το πρωΐ. Ότι του δώσεις θα το λάβεις πίσω. Χαμόγελο έδωσες, χαμόγελο θα εισπράξεις. Θα δεις τηλεόραση και θα αρρωστήσεις με τις ανοησίες της πλύσης εγκεφάλου που δέχεσαι και θα κάνεις κάτι (μπόλι) που δεν πρέπει. Προσωπικά δεν βλέπω τηλεόραση από την δίκη του Κοσκωτά με την σύγχρονη καταδίωξη του (πράκτορα της ΣΙΑ) Ανδρέα Παπανδρέου, όταν το Σύστημα της Ευρώπης τον απείλησε να φύγει, και δεν έφευγε, για να αλλάξει την κατάσταση με τον (Γερμανικό δάκτυλο) Σημίτη και να στρώσει το έδαφος για την ολική διάλυση της χώρας τα αποτελέσματα της οποίας βιώνουμε σήμερα. Από τότε αφιέρωσα τον ελεύθερο χρόνο στην έρευνα της Αλήθειας της απαγορευμένης γνώσης και όχι της μυθιστορηματικής νουβέλας ή κάποιου λογοτεχνικού έργου.

Ένας ληστής επιλέγει να επιτεθεί στον αδύναμο και τον φοβισμένο. Όπως κι ο «ιός» του εργαστηρίου. Όταν βιάζεσαι καθημερινά από την οργανωμένη κρατική τρομοκρατία των στελεχών της κυβέρνησης και των πληρωμένων δημοσιογράφων της, όχι μόνον δεν αρρωσταίνεις ψυχολογικά, αλλά γίνεσαι κι ο ίδιος πειραματόζωο πάνω στο οποίο επέλεξαν να κάνουν το μπόλι τους, αφού τα ζώα που το δοκίμασαν πέθαναν αμέσως, ενώ στον άνθρωπο αργεί λίγο περισσότερο, για να αρκούνται οι ατιμώρητοι (ως πότε άραγε;) στο «πέθανε από άγνωστη αιτία». Μέσω του φόβου και του τρόμου επιτυγχάνονται οι διευθετήσεις των μαζών (Προπαγάνδα). Όπως και δεν μπορείς να κάνεις μία επανάσταση ή έναν πόλεμο (Μπολσεβίκοι, Ναζί), εάν δεν είναι αρκετά άτομα προετοιμασμένα να κάνουν μέσω της αρνητικής ή θετικής προπαγάνδας (μυημένοι). 

Η κρίση των «Ελληνοτουρκικών διαφορών» οδήγησε στην ήττα των Ελλήνων δίχως να πέσει μία σφαίρα, επειδή βομβαρδίζονταν εν μέσω συνεχών τεχνητών «κρίσεων» και πραγματικής φτώχειας συνεχώς με την ουτοπία ότι οι Τούρκοι είναι δυνατότεροι. Και έτσι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού πάσχει όλα τα δεινά κατά την «ουδετεροποιημένη πολιτική» της μεταπολίτευσης, επειδή μία νομενκλατούρα του 3% ζει προδοτικά και ανέμελα από το αίμα του, όσο και ανακυκλώνει τα δικά της παιδιά και απογόνους των ίδιων οικογενειών στην εξουσία. Για παράδειγμα, από τώρα μας φωτογραφίζουν τον Κώστα Καραμανλή, τον Κώστα Σαμαρά, και Κώστα Μητσοτάκη ως μελλοντικούς εντεταλμένους της κοροϊδοκρατίας κι όχι δημοκρατίας τού Ελλαδιστάν. Και στο σύνηθες αφελές ερώτημα κάποιου, «Γιατί να ανήκει ο παγκόσμιος πλούσιος στο 1% της Ανθρωπότητας;», απερίφραστα θα του απαντούσα, ότι «Αυτούς που ψηφίζεις και πιστεύεις είτε ιδεολογικά ή θρησκευτικά είναι αυτοί που σε διοικούν, σε καθοδηγούν, σε δικάζουν και σε διαφεντεύουν με τις αποφάσεις τους, επειδή εκπροσωπούν το 3% της μειοψηφίας της χώρας σου που σε ξεζουμίζει, και οι οποίοι ελέγχονται από τις στοές, τις λέσχες, τα ιδρύματα κ.ά. αδελφάτα, όπου κι ανήκουν, για να δρουν εκ μέρους αυτού του 1% του Κεφαλαίου παγκοσμίως εναντίον σου απ’ όπου και διορίζονται, και λόγο δίνουν».

Εάν ήταν έτσι, τότε ούτε ο Λεωνίδας θα έμενε στην ιστορία, ούτε οι ολιγοστές χιλιάδες στρατού του Μεγαλέξανδρου θα σκότωναν τα εκατομμύρια αγνώστων ανθρωποειδών τεράτων που δεν διδάσκει η πλαστή ιστορία, αφού πήγε να διαδώσει και να διασώσει τον Ανθρώπινο Αρχαιοελληνικό Πολιτισμό και να αποκατασταθεί η Παγκόσμια τότε Ειρήνη, κι όχι ως «στρατηλάτης» ή «κατακτητής» που τον ονομάζουν οι πλαστογράφοι της συμβατικής ιστορίας που σκότωσε 1.000.000 ανθρώπους. Γι’ αυτό και η εντεταλμένη «επίσημη» πλαστή ιστορία δεν τα διδάσκει αυτά, για να κοιμούνται οι «θνητοί» τον ύπνο του παραπληροφορημένου και απολίτιστου αγροίκου. 

Το ίδιο ισχύει και με τους Λόγους των Ιησού Χριστού. Εάν δεν τους γνωρίζεις και δεν τους αισθανθείς, αλλά απλώς τους ξέρεις επειδή στους είπαν κάποιοι ενδιάμεσοι «ερμηνευτές», και δεν προχώρησες περισσότερο στην ατομική αποδοχή τους, δεν πρόκειται να διεισδύσεις πνευματικά βαθύτερα για να ανακαλύψεις την Αλήθεια που σου φανερώνεται από μόνη της πλέον εάν γίνεσαι κάτοχος της Γνώσης, και δεν σου την δείχνει απλά κάποιος, για να στηρίζεσαι ως ασθενής επάνω του μέχρι να πεθάνεις αβοήθητος. Ώστε να είσαι ικανός να κάνεις τις επιλογές σου σαν πλήρες Άτομο και να απογαλακτιστείς. Κι όχι να ακολουθήσεις τυφλά τον συρφετό ή τις καθοδηγήσεις των «ειδικών», «πνευματικών» κ.ά. εντεταλμένων υπαλλήλων του δημοσίου, όπως και σε κάθε κλάδο της ζωής –π.χ. εάν δεν μπολιαστείς δεν μπαίνεις στην εκκλησία. Μη σώσει και μπω εάν είναι να μου πάρει την ψυχή. Πόσο μάλλον και που μέσω των προηγμένων μεθόδων συχνοτήτων τεχνικής παρέμβασης στις ανθρώπινες μάζες που επηρεάζονται ολόκληροι λαοί κρατών, ώστε να είσαι ικανός να κρίνεις απερίσπαστα και να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο, κι ας σε πουν «τρελλό». 

:

Και μιας και θα συζ(ησ)ούμε στο μέλλον με τα Τεχνητής Νοημοσύνης ρομπότ («ΑΙ» ή Artificial Intelligence robots), τα οποία «δεν θα είναι έξυπνα, αλλά πολύ επικίνδυνα», όπως επισημαίνει ο συστημικός επενδυτής ή πιόνι τους Έλον Μασκ, οι νόμοι της Ρομποτικής σύμφωνα με τον Ισαάκ Ασίμοβ είναι

1. Ένα ρομπότ δεν θα βλάψει τον άνθρωπο, ή με την αδράνεια να επιτρέψει σε έναν άνθρωπο να βλάψει. 

2. Ένα ρομπότ θα υπακούει σε όλες τις οδηγίες που του δίδονται από έναν άνθρωπο.

3. Ένα ρομπότ θα αποφεύγει ενέργειες ή καταστάσεις που θα μπορούσαν να το κάνουν να βλάψει τον εαυτό του.

Το γνωστό παγκοσμίως ρομπότ «Σοφία» που φτιάχτηκε το 2016 στο Hong Kong, και έχει λάβει την υπηκοότητα Σαουδικής Αραβίας, δίνει παράλληλα διαλέξεις παγκοσμίως όσο και συνεντεύξεις, καθώς επίσης έχει συναντηθεί και με πολιτικούς όλων των «προηγμένων» χωρών. Σε ερώτηση που της έγινε πρόσφατα, εάν θα άλλαζε ως οδηγός την πορεία ενός τρόλεϋ από το να μην πατήσει πέντε ανθρώπους για να πατήσει μόνον έναν, απάντησε, πώς «θα σκότωνα τους πέντε, επειδή θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλες επιπλοκές σε αυτήν την κατάσταση, ενώ δεν είναι απαραίτητο να θεωρούμε την ανθρώπινη ζωή ως απλή αριθμητική στο πρόβλημά τους»!

Για όσους ακόμη απορούν γιατί οι «επιστήμονες» προσπαθούν να «σώσουν» με υπέρτατο ζήλο από τις παραφουσκωμένες ψευδείς «ασυμπτωματικές» περιπτώσεις μόλυνσης το «ανθρώπινο γένος» ακόμη και καλοκαιριάτικα, όταν «δεν υπάρχουν οι φυσικοί ιοί παρά μόνον του εργαστηρίου που ευδοκιμούν σε διαφορετικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος κι όχι σε μία καθορισμένη που ευδοκιμεί μόνον ο συγκεκριμένος ιός», όπως είπε και ο νομπελίστας Ιάπωνας καθηγητής Tasuku Honjo, για να μας δείχνουν το δάκτυλο με ένα πειραματικό μπόλι φονιά υπό τον ρόλο του «ακαταδίωκτου» αυτοί που δήθεν ενδιαφέρονται για την ζωή μας. Αφού υπάρχουν και τα ενδεδειγμένα φάρμακα ή αντιβιοτικά που κοστίζουν ακόμη λιγότερο, πόσο μάλλον και το φάρμακο που ανακάλυψαν οι Έλληνες επιστήμονες στην Θεσσαλονίκη πρόσφατα και λόγος δεν γίνεται από τα ΜΜΕξαπάτησης.

Τότε, δεν χρειάζεται να είσαι «ειδικός», ένας «φοβισμένος» κατά φαντασίαν ασθενής ή ο συνήθης ύποπτος «ψεκασμένος», αλλά απλά Νοήμων για να οδηγηθείς σύμφωνα με την όλο και εκλείπουσα Λογική στην σκέψη, ότι κάτι άλλο πιο βρώμικο και πιο εγκληματικό συμβαίνει κατά του ανθρωπίνου γένους κάτω από την προβιά της βεβιασμένης διάσωσής του!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις