Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ-ΑΠΑΤΗ!


 Η ανθρώπινη φύση είναι διττή, υλη και πνεύμα, ενιαία κι αδιαίρετη. Συνεπώς, στον παρόντα πόλεμο χαρακωμάτων, ενάντια στον φασισμό της ΝΤΠ, όπου οι διαστροφείς της ανθρωπίνου φύσεως έχουν βάλει... αμετι μοχαμετι να μας μεταλλάξουν σε ένα άλλο είδος, ουχί ανθρώπινο, κανένα από τα ανθρώπινα συστατικά μας δεν περισσεύει. Κανένα από τα ανθρώπινα συστατικά μας δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει ανενεργό στον αγώνα τον καλό! Τούτο πρέπει να χαραχτεί... εναργώς στο μυαλό του Έλληνα πολίτη, τουτέστιν κρυστάλλινα κι εν πλήρει διαυγεία. Κατά συνέπεια, η μάχη είναι πολυεπίπεδη και περιλαμβάνει, τόσο αγώνες στο πεζοδρόμιο, όσο και "ξεγυμνωμα" της "στρατευμένης" στην υπηρεσία της πολιτικής εξουσίας ψευδοεπιστημης, με λογικά κι επιστημονικά επιχειρήματα. 


Σήμερα, έχω τέσσερις απορίες, προς τους... ακαταδίωκτους "ειδικούς" και πολιτικούς. (Η ταπεινότητα μου, ως ακραιφνης τρελός επιστήμονας διαθέτει το... ακαταλόγιστο, συνεπώς είμαστε ίσα βάρκα, ίσα νερά!). Πάμε λοιπόν.

1. Αφού όλοι οι ιοί αδρανοποιουνται σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 26 βαθμών Κελσίου, καθώς και σε συνθήκες υψηλής ξηρασίας, αφού οι ιοί δεν είναι... ραδιενέργεια και δεν ιπτανται, αντιθέτως εξουδετερωνονται μέσα σε λίγα λεπτά από την UV ακτινοβολία του ηλίου και τον αέρα, τότε πώς διάβολο γίνεται να κινδυνεύουμε από πνευμονία με 40αρια, μέσα στο κατακαλόκαιρο, από τον Covid19;; (Μια πιθανή απάντηση του εν λόγω ερωτήματος είναι ότι η μετάλλαξη δέλτα αποτελεί, κατ' ουσίαν την... μετάλλαξη της θρυλικής Delta Force, του Chuck Norris, οποτε...τουμπεκί και τα σκυλιά δεμένα!) 

2.  Αφού... αφοδεύουν εαυτούς κι αλλήλους για την υψηλή μεταδοτικοτητα της μετάλλαξης δέλτα, εξ' αιτίας της οποίας τα κρούσματα υπερέβησαν σήμερις τις 3000 με δυναμική να φτάσουν, ακόμη και τις 18000 τις αμέσως επόμενες ημέρες, μπορεί κάποιος ειδικός να μου εξηγήσει πώς κατέστη δυνατόν κάτι τέτοιο δεδομένου του γεγονότος, ότι μέχρι και σήμερα το ιικο στέλεχος δέλτα είναι το υπολοιπομενο και... ουχί το επικρατές;; (Για την ακρίβεια, έχουμε ελάχιστα κρουσματα, που φέρουν την μετάλλαξη δέλτα σε ολόκληρη την επικράτεια.) 

3. Πώς τα παρόντα γενετικά τροποποιημένα εμβόλια (όλων των εταιρειών) μπορούν και καλύπτουν τις μεταλλάξεις του Covid, (ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω μεταλλάσσεται συνεχώς για να επιβιώσει) από την δέλτα μέχρι και την...ωμέγα, ενώ τα συγκεκριμένα εμβόλια κατασκευάσθηκαν το ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, με βάση την γενετική σύνθεση του ιου, όπως αυτός ΗΤΑΝ τότε;;

4. Αφού οι... πονο-ψυχαρηδες και αλληλέγγυες (Αλιλ-εγκυες) ΜΚΟ, οι οποίες κόπτονται για τα δικαιώματα της... αμοιβάδας, για την κατάργηση των διακρίσεων σε βάρος των ομοφυλοφίλων (κάτι ξέρει για την προώθηση της διεμφυλικοτητας στα Ελληνικά σχολεία η κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη, πρώτη εξαδέλφη του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, η οποία προΐσταται της ΜΚΟ Solidarity Now) για την αναγκαιότητα των λαθρομεταναστών στο να έχουν air condition, γιατί λοιπόν αυτές οι ανθρωπιστικές οργανώσεις δεν λένε κουβέντα και ουδόλως διαμαρτύρονται για το ιερό δικαίωμα του Έλληνα πολίτη στην γενετήσια αυτοτέλεια του και στην αυτοδιάθεση του σώματός του, που αποτελεί τον ναό της ψυχής του;; Βρείτε μου, έστω μια δήλωση στήριξης των ανθρώπων, οι οποίοι δεν προτίθενται να κάνουν τουτα τα πειραματικά εμβόλια, (διότι έτσι γουστάρουν) εκ μέρους κάποιας ΜΚΟ και η ταπεινότητα μου θα κάτσει να... της ζητήσει συγγνώμη! 


Όπως καταλάβατε ήδη, τις απαντήσεις στα ανωτέρω ερωτήματα τις γνωρίζουμε όλοι. Ποσως χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός,  ουτως ώστε να αντιληφθεί το μέγεθος της ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ πολιτικών και καλοταισμενων δημοσιογράφων στις πλάτες του κοσμάκη, με μοναδικό σκοπό να κάνουμε...με το στανιό ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα εμβόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν ημερομηνία λήξεως, αυτόν τον μήνα. Εάν δεν ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, έστω τουτη την υστατη ώρα, τότε θα παραμείνουμε για πάντα ΔΟΥΛΟΙ τους! Και η δουλεία (νοητική και σωματική) δεν αρμόζει στις αξίες του Ελληνισμού, ενώ είναι έννοια ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΗ με το γενετικό αρχέτυπο, τον τρόπο "σκέπτεσθαι" και την κοσμοθεωρία του Έλληνα. 

Τα σέβη μου.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις