Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

BOMBA - Survivor: Ο Ντάφυ «έδωσε» ζωντανά αυτούς που έκαναν σεξ στο παιχνίδι – Η αποκάλυψη της βραδιάς

 


Survivor: Μία βόμβα έσκασε ο Τριαντάφυλλος κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να ξαφνιάσει τους πάντες, αποκαλύπτοντας ποιοι παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Πάνε μερικές εβδομάδες από τότε που η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέφερε σε συνέντευξή της, ότι υπήρξε ερωτική επαφή μέσα στο παιχνίδι, σπέρνοντας τον πανικό. Τελικά, η ίδια επιβεβαιώθηκε στο χθεσινό live του μεγάλου τελικού (5/7/2021), αφού ο Τριαντάφυλλος έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό.

«Οι δημοσιογράφοι ρωτούν γενικά, αν έγινε κάτι ερωτικό στις παραλίες… Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Α ρε κουτσομπόληδες! Δεν θα το πω αλλά, πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους ήταν ο Αλέξης Παππάς με την Ελευθερία Ελευθερίου. Φιλάκια, γεια σας», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος, αφήνοντας το κοινό μουδιασμένο.

Όλοι έμειναν άφωνοι, μιας και δεν περίμεναν μια τέτοια πικάντικη αποκάλυψη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις