Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ένταση μεταξύ υγειονομικών σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για τον εμβολιασμό

 


Φωνές και ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί έξω από το ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Εικόνα χάους και διχασμού μεταξύ υγειονομικών σε συγκέντρωση που διοργάνωσε το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και η ΠΟΕΔΗΝ κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και των επιπτώσεων σε όσους Υγειονομικούς δεν εμβολιαστούν.
Κατά τη διάρκεια δηλώσεων του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου ότι είναι υπέρ του εμβολιασμού κι ότι έχουν εμβολιαστεί 60.000 νοσηλευτές και 10.000 δεν εμβολιάστηκαν είτε γιατί ασθένησαν είτε γιατί θέλουν χρόνο να πειστούν κι ότι κάποιοι λιγότεροι είναι αρνητές, ομάδα υγειονομικών αντέδρασε και με φωνές διέκοψε τις δηλώσεις του προκαλώντας χάος μεταξύ των συγκεντρωμένων.
Διαμαρτυρία υγειονομικών στη Θεσσαλονίκη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.07.2021
Διαμαρτυρία υγειονομικών στη Θεσσαλονίκη
«Εμείς όταν βλέπουμε έκνομη συμπεριφορά συναδέλφου, γιατί εμείς θεωρούμε πειθαρχικό παράπτωμα κάποιος συνάδελφος να μην τηρεί τα μέτρα, να είναι αρνητής του κορονοϊού και του εμβολίου, τον δίνουμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δεν κρύβουμε κανέναν. Δεν θέλουμε στις τάξεις μας αρνητές του κορονοϊού ή αρνητές του εμβολίου» ήταν η δήλωση Γιαννάακου που άναψε τα... αίματα.

Τότε, μια μερίδα υγειονομικών φώναζε ότι δεν έχουν πειστεί από τα εμβόλια τύπου mRNA και δεν πρόκειται να εμβολιαστούν ενώ σύντομα θα δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για αυτά τα εμβόλια.
Οι συνδικαλιστές των υγειονομικών προσπαθούσαν να τονίσουν ότι δεν δέχονται την υποχρεωτικότητα αλλά συμφωνούν με το εμβόλιο το οποίο είναι όπλο κατά του κορονοϊού κι ότι δεν θα δεχτούν τα μέτρα ποινές κατά όσων συναδέλφων τους δεν εμβολιαστούν κι ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.
Ένταση μεταξύ υγειονομικών σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για τον εμβολιασμό - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.07.2021
Ένταση μεταξύ υγειονομικών σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για τον εμβολιασμό
Τα… αίματα όμως άναψαν γρήγορα κι από μια διαμαρτυρία διαφύλαξης των θέσεων εργασίας των νοσηλευτών και του δικαιώματος της επιλογής του εμβολιασμού μετατράπηκε σε… ρινγκ αντιπαράθεσης υπέρ και κατά του εμβολίου.
Για αρκετή ώρα προσπαθούσαν οι μεν να πείσουν τους δε ενώ κάποιοι καταφέρθηκαν κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ.

Μάλιστα, ένας εκ ων συγκεντρωμένων φώναζε ότι δεν είναι αρνητής εμβολίων, αλλά «τα συγκεκριμένα δεν είναι εμβόλια είναι πειραματικά με mRNA».

Στην πύλη του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ παραμένουν κάποιοι λίγοι υγειονομικοί, που συζητούν μεταξύ τους το όλο σκηνικό ενώ σε εξέλιξη είναι στάση εργασίας των εργαζομένων που ξεκίνησε στις 7 το πρωί και τελειώνει στις 11.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις