Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Μετρό Θεσσαλονίκης: Με αντεγκλήσεις και φωνές η άφιξη Μενδώνη-Καραμανλή στο σταθμό Βενιζέλου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

 


Με φωνές και αντεγκλήσεις ανάμεσα σε πολίτες έφτασαν στο σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης οι Λίνα Μενδώνη και Κώστας Καραμανλής.

Οι υπουργοί μαζί με κυβερνητικά στελέχη και μέλη της διοίκησης της Αττικό Μετρό ΑΕ θα πραγματοποιήσουν αυτοψία στο σταθμό του μετρό Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση του ΣτΕ για τις αρχαιότητες.

Στο σημείο βρέθηκαν μέλη της Κίνησης Πολιτών που αντιτίθενται στην απόσπαση των αρχαιοτήτων.

Με φωνές κατά της απόφασης της κυβέρνησης υποδέχθηκαν τους δύο υπουργούς ενώ ένας άλλος πολίτης που ήταν στο σημείο τους ζητούσε να προχωρήσουν στα έργα. Δεν άργησε να ανάψει η… σπίθα και υπήρχαν εκατέρωθεν αντεγκλήσες, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του Thes.gr…



Θεσσαλονίκη μετρό

Θεσσαλονίκη μετρό

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις