Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021

Μπουνιές και κλωτσιές για τις τσιρίδες στην παραλία: Γονείς πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα παιδιά τους


 Μπουνιές και κλωτσιές σε παραλία της Πελοποννήσου έπαιξαν δύο άνδρες, επειδή ο ένας ενοχλούνταν με το παιδί του άλλου, ο οποίος, ομολογουμένως, το είχε αφήσει ανεξέλεγκτο.

Συγκεκριμένα, μπροστά στα μάτια δεκάδων λουόμενων, έπαιξαν μπουνιές και κλωτσιές δύο άνδρες σε παραλία της Πελοποννήσου, επειδή το παιδί του ενός το έκανε κόλαση κι ο πατέρας σφύριζε αδιάφορα, παρά τις παρακλήσεις που δεχόταν να μαζέψει τον μικρό δαίμονα που πετούσε παντού άμμο.

Μπουνιές και κλωτσιές για ένα παιδί που πετούσε άμμο και ενοχλούσε τους λουόμενους

Κουβέντα στην κουβέντα, λόγο στο λόγο, επιχείρημα στο επιχείρημα, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν κι οι δυο τους ήρθαν στα χέρια.

Κι είναι θαύμα που δεν ενεπλάκησαν κι άλλοι, αφού αμέσως σχηματίστηκαν δύο αντίπαλα στρατόπεδα, άνθρωποι που έπαιρναν το μέρος του ενός αλλά και του άλλου.

Η μία πλευρά υποστήριζε ότι «όλοι έχουν δικαίωμα στην ξεκούραση, άρα δεν μπορεί κάποιος να αφήνει το παιδί του να ουρλιάζει και να ενοχλεί όλους τους υπόλοιπους», ενώ η άλλη πλευρά υποστήριζε ότι «παιδιά είναι, δεν γίνεται να τα έχουμε όλο το χρόνο με ‘μη’ και ‘μη’».

Τελικά, άδειασαν και οι δύο ομπρέλες, αφού οι εμπόλεμες πλευρές έφυγαν, με την ιστορία να γίνεται το μοναδικό θέμα συζήτησης όλη την ημέρα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις