Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Μ.Βορίδης: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Δημόσιο»!

 


Η κυβέρνηση είναι δεδομένο πως θα ανακοινώσει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων, εκτός από τους υγειονομικούς και τους εργαζομένους σε οίκους ευγηρίας. 

Έτσι λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ρίχνει «βόμβα» για τους εργαζομένους στο Δημόσιο, καθώς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί να αφορούν και αυτούς.

«Δεν είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή εξειδικευμένα μέτρα στο Δημόσιο, αλλά δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, δεδομένου ότι συνδέεται με τη νομική υποχρέωση που διαμορφώνεται και τέτοιες υποχρεώσεις υπάρχουν σε άλλα επίπεδα», τόνισε στην ΕΡΤ ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Επεσήμανε ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα διάστημα προσαρμογής όσον αφορά το ζήτημα της εφαρμογής των μέτρων, ενώ υπογράμμισε ότι η αναστολή είναι ένα μέτρο που δίνει τη δυνατότητα της προσαρμογής, το νόημα της αναστολής είναι ο χρόνος που δίνεται στην επιχείρηση και τον εργαζόμενο να αποφασίσουν, δεν μπορεί να είναι επ΄ άπειρον.

Αναφορικά με την Εκκλησία, ο υπουργός σημείωσε ότι «οι θεολογικές απόψεις είναι κάτι, όπως και οι επιστημονικές θέσεις είναι κάτι άλλο. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το σχήμα του ιερέως, που να επηρεάζει προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση».

Σχετικά με το Δημόσιο, ο κ. Βορίδης δήλωσε ότι έχουν δεσμευθεί για μπόνους αποδοτικότητας στο Δημόσιο, το οποίο θα δίνεται για την επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων μίας οργανικής μονάδας, με προϋπόθεση η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις