Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Στη Μύκονο το πάρτι δεν σταματά: Βίντεο ντοκουμέντο


 Άκρως απρόθυμοι να πειθαρχήσουν στις κυβερνητικές απαγορεύσεις και στην απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 01:00 αποδεικνύονται οι Μυκονιάτες και οι δεκάδες χιλιάδες τουρίστες που έχουν κατακλύσει το νησί.

Οι εικόνες από το βίντεο που ελήφθησαν εχθές το βράδυ και ώρα 01:00 από τον Γυαλό της Μυκόνου είναι χαρακτηριστικές. 


Χιλιάδες άνθρωποι, όχι απλά κυκλοφορούν αλλά έχουν στήσει και αυτοσχέδια πάρτι στην πανέμορφη παραλία του παλαιού λιμανιού της Μυκόνου. 

Για τα σοκάκια ούτε συζήτηση: Με δυσκολία μπορούσες να κινηθείς. 

Αραιά και που κάποιοι αστυνομικοί εμφανιζόντουσαν για να επιβάλλουν την «μητσοτακική» «τάξη και ηθική», χωρίς πάντως ιδιαίτερη επιτυχία. 

Τα αυτοσχέδια πάρτι με μουσική από φορητά ηχεία δε σταμάτησαν πριν από τις 3 τα ξημερώματα. 

Στους νεοφερμένους τουρίστες που δεν είχαν ενημερωθεί για τις απαγορεύσεις, κάποιοι φιλότιμοι αστυνομικοί προσπαθήσουν να εξηγήσουν ότι η μουσική... κολλάει τον κορωνοϊό και όποιος δεν κοιμάται νωρίς μολύνεται.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις