Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Οι Μυκονιάτες εκστρατεύουν: Με φουσκωτά σε άλλα νησιά για... γλέντια! - Η κυβέρνηση με το lockdown σπέρνει τον κορωνοϊό


 Εκατοντάδες φουσκωτά «επιστρατεύθηκαν» από σήμερα το πρωί στην Μύκονο για να μεταφέρουν χιλιάδες τουρίστες στα διπλανά νησιά, σε Τήνο και Πάρο, ειδικά και να γλεντήσουν μακριά από τις απαγορεύσεις και το lockdown της κυβέρνησης!

Αυτό απλά θα οδηγήσει σε διασπορά του κορωνοϊού με κυβερνητική εντολή, ουσιαστικά, γιατί απλά οι Μυκονιάτες επιχειρηματίες «εκστρατεύουν» με σκάφη στα γύρω νησιά!

Έτσι τα πάρτι συνεχίζονται στα γύρω νησιά. Θα πηγαίνουν στις 9 το βράδυ και θα επιστρέφουν στις 6 το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ημέρα κάπου 2.000 άτομα θα φεύγουν κάθε απόγευμα από Μύκονο για τα άλλα νησιά. 

Η κυβερνητική εμβολιαστική πολιτική κατέρρευσε παταγωδώς στην περίπτωση της Μυκόνου και πλέον είναι «οδηγός» για το τι θα συμβεί σε όλη την Ελλάδα. Με εμβολιασμένο το 90% του πληθυσμού και αυστηρά μέτρα εισόδου στο νησί με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή PCR test, ο κορωνοϊός μολύνει, στην πιο ελαφρά μορφή του φυσικά και τελείως ασυμπτωματικά.

Πότε η υπόλοιπη Ελλάδα θα φτάσει το 90% εμβολιασμού; Ποτέ! Και τη θα κάνουν τότε στην κυβέρνηση; Εκτός από το να καταρρεύσουν...

Η απόφαση για το lockdown της Μυκόνου εν μέσω τουριστικής σεζόν, καταστρέφει τον τουρισμό σε όλη την Ελλάδα μετά και την απειλή την περασμένη Πέμπτη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά για Πάρο, Ίο, Σαντορίνη, Ρέθυμνο και Ηράκλειο Κρήτη.

Η απειλή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είχε ως αποτέλεσμα να παγώσουν το τελευταίο 48ωρο όλες οι κρατήσεις, με τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού να κρατούν έκτοτε στάση αναμονής προς τη χώρα.

Η ίδια η Μύκονος «τελείωσε» τουριστικά για το 2021: Οι ακυρώσεις πλέον αφορούν και όλο τον Αύγουστο! Κανείς τουρίστας δεν πάει σε ένα μέρος που έχει lockdown!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις