Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Πέθανε η θρυλική Ραφαέλα Καρά

 


Η Ραφαέλα Καρά έγινε γνωστή στην Ιταλία και όχι μόνο μέσα από τις μουσικοχορευτικές εκπομπές που παρουσίαζε, ενώ ήταν και η ίδια τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών η πασίγνωστη Ιταλίδα Ραφαέλα Καρά του «A far l'amore comincia tu».

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ANSA απεβίωσε η πασίγνωστη και αγαπημένη Ιταλίδα showgirl Ραφαέλα Καρά.

«Η Ραφαέλα μας άφησε. Πήγε σε έναν καλύτερο κόσμο, όπου η ανθρωπιά της, το αδιαμφισβήτητο γέλιο της και το εξαιρετικό ταλέντο της θα λάμψουν για πάντα».

Με αυτό το μήνυμα ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση ο Σέρτζιο Ιαπίνο.

Γεννημένη στις 18 Ιουνίου του 1943, η Ραφαέλα Ρομπέρτα Πελόνι έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ραφαέλα Καρά (Raffaella Carrà).
Το τραγούδι της «A far l'amore comincia tu» που αποτελεί και τη μοναδική της είσοδο στα βρετανικά Charts υπό τον τίτλο «Do It, Do It Again» είναι εξαιρετικά δημοφιλές έως σήμερα.
Η πρώτη της επιτυχία ήταν το «Tuca Tuca», σύνθεση του για χρόνια συνεργάτη και συντρόφου της Τζιάνι Μπονκομπιάνι. Άλλες επιτυχίες της ήταν το «Tanti Auguri» γνωστό και με τον ισπανικό του τίτλο «Para Hacer Bien el Amor Hay que Venir al Sur», όπως αναφέρει το Βικιπαίδεια.
Το 1965 η Καρά είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Το Εξπρές του φον Ράιαν με τον Φρανκ Σινάτρα και τον Τρέβορ Χάουαρντ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις