Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Άγριος καβγάς στο γήπεδο - Ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι έριξε μπουνιά σε συμπαίκτη του

 


Η νίκη της Γαλατασαράι επισκιάστηκε από ένα πρωτοφανές περιστατικό μέσα στο γήπεδο. Αν και έχουμε δει πολλές φορές καβγάδες ποδοσφαιριστών με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, αυτή τη φορά η διαμάχη ξέσπασε μεταξύ δύο συμπαικτών.

Οι ποδοσφαιριστές της τουρκικής ομάδας πιάστηκαν στα χέρια. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Μαρκάο πήρε κόκκινη κάρτα επειδή έριξε μπουνιά στον Muhammed Kerem Aktürkoğlu.


Αν και ο ακριβής λόγος που προκάλεσε τον τσακωμό παραμένει άγνωστος, δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου υποστηρίζουν ότι ο

Aktürkoğlu είπε στον προπονητή της ομάδας, Fatih Terim, πως απλώς ζήτησε από τον Μαρκάο "να σκάσει" έπειτα από μια λεκτική διαμάχη τους. Όμως ο Βραζιλιάνος, έτρεξε περίπου 50 μέτρα για να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Aktürkoğlu. Στην αρχή βλέπουμε κουτουλιές, ενώ στη συνέχεια και μπουνιά. Ο διαιτητής έσπευσε στο σημείο, είδε το υλικό στο VAR και επέβαλε τον παίκτη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις