Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; - Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ματίνα Παγώνη - "Η AKOMA ENA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ;


 Εκτάκτως στο νοσοκομείο εισήχθη το βράδυ του Σαββάτου η Ματίνα Παγώνη καθώς αισθάνθηκε ισχυρούς πόνους και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς το πρωί της Κυριακής, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), το Σάββατο μετά την επιστροφή της από τη Λήμνο, αισθάνθηκε ισχυρούς πόνους και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της σε νοσοκομείο.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως μετά τη φροντίδα των γιατρών η κ. Παγώνη επέστρεψε στο σπίτι της. “Ήταν ένας πόνος. Έφυγε. Τελειώσαμε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

“Της ευχόμαστε ότι το καλύτερο. Περαστικά” πρόσθεσε.


ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟ...
ΕΤΟΙΜΟ ΛΟΙΟΝ ΤΟ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ;



ΠΑΓΏΝΗ : Πολύ μεγάλη προσοχή από Σεπτέμβριο...θα έχουμε πολύ μεγάλη αύξηση Κρουσμάτων

Εδώ η κ Παγώνη σ ένα πάρτι.. υποψήφιας της Ν..Δ.. προχθές στη Λήμνο τηρώντας όλα τα μέτρα... μάσκες ... αποστάσεις....κτλ....







ΥΓ :   Η φωτογραφία με τη μάσκα είναι στην...

          τηλεόραση....

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις