Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

AKPAIO ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ NEO ΚΑΘΟΛΙΚΟ LOCK DOWN TOΝ ΟΚΤΩΒΡΗ Ή TON NOEMBPH;!


 Όπως έχετε καταλάβει αυτοί που πραγματικά κυβερνούν και δίνουν τις εντολές στους πολιτικούς,στα ΜΜΕ,στους υγειονομικούς κ.α. για το πως πρέπει να λειτουργήσουν τα πάντα δεν είναι αξιόπιστοι και εφαρμόζουν το απόλυτο σχέδιο καταστροφής και υποδούλωσης την ανθρωπότητας!

Το μαζικό μπόλιασμα δεν προχωρά όπως το περίμεναν και για να αναγκάσουν τον κόσμο να "τσιμπηθεί" μιλούν για νέες μεταλλάξεις και ότι π.χ. η Δέλτα είναι ένας εντελώς νέος ιός!!

Άρα θα πουν ότι όσοι μπολιάστηκαν ως τώρα πρέπει να κάνουν 3η και 4η δόση και αν πιάσει!!

Άρα είναι πολύ πιθανό να φέρουν και άλλο Lock Down αν δεν πειθαρχήσει ο κόσμος!!

Έτσι οι "υπεύθυνοι πολίτες" μπορεί να ξαναμπούν πάλι σε συνθήκες εγκλεισμού μαζί με τους...ψεκασμένους!!

Ήδη λένε ότι οι μπολιασμένοι "πλήρως" πρέπει να κρατούν αποστάσεις,να φορούν μάσκα,να κάνουν τεστ (ενώ επίσης νοσούν και πεθαίνουν) και με λίγα λόγια ότι πρέπει να κάνουν και οι ψεκασμένοι!!

Άρα θα "αναγκαστούν" να επιβάλλουν ένα ακόμα lock down με τις γνωστές συνέπειες στην οικονομία και στην ψυχολογία των ανθρώπων!!

Μιλάω πάλι για θεωρίες συνωμοσίας;

Για να δούμε!!

Εκτός και αν συνεχίσουν να "τσιμπιούνται" αρκετοί και όσοι δεν το δέχονται θα αποβάλλονται από την κοινωνία ως "υγειονομικές βόμβες" και θα περιορίζονται σε δομές για το "καλό" των υπόλοιπων!!

Μια "υγειονομική κρίση" χωρίς πολλούς νοσούντες και νεκρούς,χωρίς πραγματικές αποδείξεις ότι κάποιος νόσησε ή πέθανε από τον "ιό" που προπαγανδίζουν αλλά τα μέτρα "αντιμετώπισης της διασποράς της νόσου" φέρνουν το Τέλος Της Κοινωνίας Των Ανθρώπων!!

Μην πάψετε ποτέ να σκέφτεστε,να ερευνάτε και να αντιδράτε!!

Εμείς έχουμε την δύναμη και μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο αλλά από ότι φαίνεται παραδώσαμε τα πάντα είτε πιστεύουμε είτε όχι σε ότι προβάλλει το σύστημα!!

Καλή δύναμη σε όλους!

Bill Colin

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις