Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Ανυπεράσπιστοι στις φλόγες με τον κρατικό μηχανισμό σε πλήρη αμηχανία!


 Εικόνες απίστευτης καταστροφής σε Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες και Αδάμες όπου οι φλόγες έχουν μπει μέσα στον οικισμό. Η αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας είναι μέχρι στιγμής αναποτελεσματική με τους κατοίκους να φωνάζουν για την απουσία ικανών εναέριων και επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων. Πυροσβεστικά αεροσκάφη πέταξαν μέχρι κάποια ώρα και μετά όπως λένε οι κάτοικοι αναζητούνται…

Δεν υπάρχουν ισχυροί άνεμοι αλλά η φωτιά έχει λάβει ασύλληπτες διαστάσεις καθώς δεν βρήκε πουθενά “αντίσταση” και αποτελεσματική αντιμετώπιση.
Οι φλόγες απειλούν άμεσα το αεροδρόμιο στο Τατόϊ.
Ουδείς μπορεί να διανοηθεί τι θα γίνει το βράδυ όταν οι λιγοστές έστω πτήσεις των πυροσβεστικών αεροσκαφών θα σταματήσουν.
Όλα αυτά τρία χρόνια μετά από το Μάτι…

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις