Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021

AYTO EINAI TO ποσοστό των Ανεμβολίαστων σε ψήφους, και αυξάνεται . Έρχεται TO KOMMA των “A” των 12 τελευταίων ετών

 


Από τους Αγανακτισμένους του 2011 και τους Απογοητευμένους από τις πολιτικές των τελευταίων ετών , μέχρι τους Αποκαρδιωμένους από τις φυσικές καταστροφές και τους Ανεμβολίαστους του 2021 , η ιστορία έχει πολύ πόνο , θλίψη, προδοσία ,απογοήτευση και, θυμό που όλο και αυξάνεται .

Από τους 9.984.934 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους στις Εθνικές Εκλογές του 2019 , 2.251.618 ψήφισαν το Κυβερνών κόμμα . Το πραγματικό του συνεπώς ποσοστό δεν είναι 39.85% αλλά  23% . Η Παρούσα συνεπώς Κυβέρνηση αντιπροσωπεύει μόλις το 23% των Ελλήνων , ήτοι λιγότερο από το 1/4ο

Σύμφωνα τώρα με τις τελευταίες εξαγγελίες, το ποσοστό που έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, ανέρχεται στο 52,5% στο γενικό πληθυσμό που αντιστοιχεί σε 5.515.000 πολίτες από τα 10.000.000 που πλέον , είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους

Τη ΝΔ ,το  ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές 4.490.298 πολίτες . Συνεπώς παρά τον ¨ανελέητο βομβαρδισμό” των πολιτών τους τελευταίους 9 μήνες να εμβολιαστούν,  από το ΚΟΙΝΌ σύστημα που εξυπηρετεί τα τρία ανωτέρω κόμματα , παρά τη ¨γενικευμένη σύρραξη ¨ εναντίων τους ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΕΣ δυνάμεις που δεν ανήκουν στο σύστημα της ΤΡΙΑΔΑΣ , με πολύ λιγότερα μέσα, έχουν καταφέρει να συγκρατήσουν “στην απέναντι όχθη” το υπόλοιπο ήτοι , 5.000.000 περίπου πολίτες που αντιστοιχεί στο 48% του πληθυσμού ( εκτός των νέων που δεν ψηφίζουν έως τώρα ) , ποσοστό , 2πλάσιο από το 23% που πραγματικά έλαβε η ΝΔ στις τελευταίες εκλογές και λίγο μεγαλύτερο από το συνολικό ποσοστό που έλαβαν και τα 3 πρώτα κόμματα μαζί.

Τα συμπεράσματα δικά σας . Από εμάς , εις το επανιδείν … εκτός ΕΚΤΑΚΤΟΥ .

Υ.γ Το παρόν απευθύνεται Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΏΣΕΣ με μία εσχάτη παραίνεση . ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΊΤΕ ως ένα Κόμμα ΤΩΡΑ.

Αθήνα 22.8.2021

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης ) 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις