Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021

BINTEO NTOKOYMENTO με σκασμένα γκαζάκια στους Καματριάδες «Ορίστε! Αμολάνε γκαζάκια στα άκαυτα...»

 «Ορίστε τα χάλια μας! Αμολάνε γκαζάκια στα άκαυτα...» Βίντεο ντοκουμέντο με σκασμένα γκαζάκια  στους Καματριάδες Ευβοίας (10/8/21)

Το μήνυμα που λάβαμε: «Καλησπέρα σας! Σας αποστέλλω ένα βίντεο σχετικά με τις πυρκαγιές στη Β. Εύβοια. Το βίντεο τραβήχτηκε από ντόπιο παιδί που είναι εθελοντής και βοηθάει στα μέτωπα που το έχουν ανάγκη. Σας το αποστέλλω εν γνώσει του. Οι φωτιές που μπαίνουν αλεπάλληλα και ξεσπούν σε διάφορα σημεία των εκεί περιοχών φαίνεται να προκύπτουν όχι από αναζωπυρώσεις και θέματα κλιματικής αλλαγής, αλλά από τερλαστιες ποσότητες από γκαζάκια που τοποθετούνται από διάφορους επιτήδειους στην περιοχή. Πιθανόν να είναι και από άτομα που χρήζονται εθελοντές. Σαν κοπέλα που έχει καταγωγή, σπίτι και οικογένεια σε αυτά τα ταλαιπωρημένα από τις φλόγες μέρη, οφείλω να το στείλω αυτό το βίντεο και να φωνάξω παντού την αλήθεια που γνωρίζω. Έχω χρέος προς τον τόπο μου και προς όλα αυτά τα παιδιά που μόνα τους παλεύουν να μας σώσουν. Έχουμε και όλοι μας χρέος όμως να αφήσουμε την αλήθεια να βγει προς τα έξω και να ακουστεί. Σας ευχαριστώ!»


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις