Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Έφυγε από την ζωή ο γνωστός και φίλος Έλληνας Νίκος Χειλαδάκης!!!!

 


Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik 

Αδερφέ μου, συνοδοιπορε, άνθρωπε με το άλφα κέφαλο σου εύχομαι καλό ταξίδι!!! Ευχαριστώ πολύ για όσα μου έμαθες!!!!

Έφυγε χθες 17/08/2021 από τη ζωή ο γνωστός  δημοσιογράφος και συγγραφέας τουρκολόγος  Νίκος Χειλαδάκης . Ένας ασυμβίβαστος πατριώτης με καταπληχτικη πένα !!

Είχε προβλήματα με την καρδιά του όπου και τελικά τον πρόδωσε!!!!

Ο άνθρωπος που είχε γνώση της τουρκικής γλώσσας με πολλαπλά ταξίδια και έρευνα στα εθνικά μας θέματα!!!!

Πολλές φορές μιλούσαμε και μου έλεγε τις απόψεις του που ήταν πάντα σεβαστές και τεκμηριωμένες!!!!

Από αυτόν τον άνθρωπο μάθαινα τι συμβαίνει στην Τουρκία καθώς είχε τεράστια πείρα και ήξερε να διαβάζει και να βγάζει με τον γραπτό του λόγο αλήθειες που πονάνε!!!

Τον χειμώνα που πέρασε είχα την τύχη να σταθώ διαδικτυακά φύλλα του σε ζωντανό πάνελ!!!

Ήταν από μόνος του μια τεράστια δύναμη!!!!

Ο παρλαπιπας αναδημοσιευε δικά του άρθρο και ήταν τιμή μας!

Ευχαριστούμε!

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, καλό παράδεισο να έχει. 

Αιωνία του η μνήμη.

Η ομάδα 

Ελληνες δημοσιογράφοι στη μνήμη του αγαπητου μας συναδέλφου τις επόμενες τρεις ημέρες δεν θα έχει ζωντανές εκπομπές !!!


Ποιος ήταν ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο Νικόλαος Χειλαδάκης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει κατ’ αρχή οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ Αθηνών και τουρκικά στο ΙΜΧΑ Θεσσαλονίκης, ενώ παρακολούθησε μαθήματα τουρκολογίας.

Έχει διατελέσει ανταποκριτής στην Τουρκία επί πολλά χρόνια και έχει γράψει πολλά άρθρα σε γνωστές εφημερίδες και περιοδικά, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, τις διεθνείς εξελίξεις, και ιδίως με ότι έχει σχέση με την Τουρκία, (πολιτική, οικονομία, στρατός, εξωτερική πολιτική, κοινωνία, θρησκεία, κ.α.), καθώς και με θέματα παγκόσμιας γεωπολιτικής.

Υπήρξε ανταποκριτής σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης διετέλεσε επί τέσσερα χρόνια μέλος του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων του Υπουργείου Άμυνας, όπου έχει εκδώσει αρκετές μελέτες του γύρω από τα ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στην Τουρκία και θέματα γεωστρατηγικού ενδιαφέροντος.

Παρακολουθεί ανελλιπώς σχεδόν επί τριάντα χρόνια τον τουρκικό και διεθνή τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο και έχει ασχοληθεί με διεθνή θέματα και όλες τις εξελίξεις της ευρύτερης περιοχής στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.


Η εξοδιος ακολουθία τού Νίκου Χειλαδακη έγινε σήμερα 19/08/2021 Στις 9 π.μ. Νέα Ραιδεστός Θεσσαλονίκης.  Ιερός ναός Αγ. Αθανασίου


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις