Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Χαλκιδική: Νεκρός 26χρονος που τον χτύπησε προπέλα


 Τραγική κατάληξη είχε το μπάνιο για έναν 26χρονο που χτυπήθηκε στο πρόσωπο από προπέλα σκάφους στην Βουρβουρού στην Χαλκιδική.

Ο νεαρός χτυπήθηκε από σκάφος και άμεσα κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με 2 ασθενοφόρα και μια μηχανή ταχείας ανταπόκρισης. Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο κέντρο Αγίου Νικολάου με σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο και το κεφάλι όπου οι γιατροί αλλά και οι διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenews, ο άτυχος νέος ήταν σε παρέα νεαρών που ενοικίασε σκάφος για να κάνουν βόλτα στις παραλίες.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις