Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Ελικόπτερα των ΕΔ και UAV απογειώνονται για επιτήρηση κατόπιν καταστροφής!


 Μετά από την τεράστια καταστροφή στη Βαρυμπόμπη, την τραγωδία που εξελίσσεται στην Εύβοια και τη δοκιμασία που ζουν κάτοικοι άλλων περιοχών της χώρας από φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη , οι “αρμόδιοι” θυμήθηκαν ότι υπάρχουν εναέρια μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εναέρια επιτήρηση και για πρόληψη πυρκαγιών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr ζητήθηκε από το ΓΕΕΘΑ να απογειωθούν ελικόπτερα των ΕΔ και να χρησιμοποιηθούν όποια UAV υπάρχουν για πτήσεις επιτήρησης . Κατόπιν καταστροφής αλλά ακόμη κι έτσι θετικό είναι ότι θα γίνει η προσπάθεια ,μήπως και αποφύγουμε τα χειρότερα.

Δεν ήταν…πυρηνική φυσική, ούτε ήθελε μεγάλη σοφία. Η επιτήρηση από αέρος είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν ,όταν ακόμη δεν είχαμε τόσα μέσα. Ακόμη και τις πτήσεις των εκπαιδευόμενων στη Σχολή Ικάρων αξιοποιούσαμε σ΄ ότι αφορά την περιοχή της Πάρνηθας.

Τώρα και παρά το γεγονός ότι οι έκτακτες συνθήκες λόγω καύσωνα ήταν γνωστές πιαστήκαμε στον ύπνο. Κι αυτό στοίχισε στη χώρα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις