Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021

Φωτιά στην Εύβοια: Απίστευτο θράσος από αστυνομικούς – «Θα το κάνουμε παραγγελία» απάντησε σε γυναίκα που ζητούσε ένα αεροπλάνο


 Φωτιά στην Εύβοια: Η φωτιά στην Εύβοια έχει διαλύσει τα πάντα στο πέρασμά της. Εδώ και 8 μέρες οι φλόγες έχουν καταπιεί τα πάντα. Η φύση εξαφανίστηκε, το ίδιο και πολλά σπίτια, με τους ιδιοκτήτες τους να παλεύουν να τα σώσουν.

Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση καθώς οι αναζωπυρώσεις είναι διαρκείς. Αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στο παρακάτω βίντεο. Απεγνωσμένη κάτοικος στο Πευκί στην Εύβοια φωνάζει για ένα αεροπλάνο. ««Παιδιά καιγόμαστε, ένα αεροπλάνο δεν μπορεί να ‘ρθει; Καιγόμαστε», ακούγεται να λέει.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο. «Ναι, ναι, θα το κάνουμε παραγγελία. Μπείτε μέσα τώρα να γλιτώσεις», ακούγεται να λέει ένας από αυτούς. «Τι να μπούμε μέσα; Καιγόμαστε, έφτασε στα σπίτια μας. Ένα αεροπλάνο, πού πάνε;», απαντάει η γυναίκα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις