Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Γ.Πετράκος: «Μας κυβερνούν σαδιστές τύραννοι και το πολίτευμα μας είναι η τυραννία»

 


Ο γνωστός τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στρέφεται κατά των μέτρων διαχωρισμού που έχει επιβάλει η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό. 

Ο Γ.Πετράκος τονίζει πως «το κράτος να μας στερεί βασικά μας δικαιώματα», ενώ υποστηρίζει πως «μας κυβερνούν σαδιστές τύραννοι και το πολίτευμα μας είναι τυραννία». 

Τέλος απευθύνει κάλεσμα πως τους πολίτες να καταλάβουν πως «εμείς είμαστε η ανθρωπότητα. Αυτοί είναι η γάγγραινα».

Η ανάρτηση του

«Όπου γυρίσω βλέπω ανθρώπους αγχωμένους γεμάτους ανασφάλεια για το τι άλλο θα τους επιβάλλει αυτό το κράτος την επόμενη μέρα.

Το κράτος πού υποτίθεται πως βρίσκεται εκεί για να τους φροντίζει!

Ίσως σε κάποιους φαίνεται πλέον φυσιολογικό το κράτος να μας στερεί βασικά μας δικαιώματα, ακόμη και την ίδια την εργασία, και να βαφτίζει "προνόμια" τις ελευθερίες μας, για να μας προστατεύσει με το ζόρι από - πάντα αόρατους- κινδύνους...

Και μόνο από το ποσοστό της δυστυχίας που έχει προκαλέσει αυτή η κυβέρνηση στους Έλληνες, θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι μας κυβερνούν σαδιστές τύραννοι και το πολίτευμα μας είναι ΤΥΡΑΝΝΙΑ!

20 χρόνια αοράτων εχθρών μας έχουν φέρει στο σημερινό σημείο της εξαθλίωσης!

Η κρίση της τρομοκρατίας

Η οικονομική κρίση

Η Υγειονομική κρίση

(Και έρχεται με φόρα) Η κλιματική κρίση

Όλοι αυτοί οι "εχθροί" αόρατοι, και ο μόνος τρόπος να σωθούμε είναι να παραδίδουμε κάθε τρεις και λίγο από μία ελευθερία μας.

Μας έχουν καθίσει σε ένα χειρουργικό κρεβάτι, μας πείθουν ότι έχουμε γάγγραινα και για να μας σώσουν μας ζητούν να κόβουμε οικειοθελώς και να τους παραδίδουμε κάθε λίγο και από ένα μέλος μας!

Μην τους αφήσετε άλλο!!!

Είναι έτοιμοι να μας κόψουν και τα πόδια!

Αν συμβεί αυτό δεν θα μπορέσουμε πλέον να σηκωθούμε ξανά..

Ανασηκωθείτε και καταλάβετε:

ΕΜΕΙΣ είμαστε η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ. 

ΑΥΤΟΙ είναι η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις