Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021

Το μόνο πουλί που τολμά να δαγκώσει τον αετό είναι το κοράκι...


 Το μόνο πουλί που τολμά να δαγκώσει τον αετό είναι το κοράκι...ο οποίος κάθεται ανάσκελα και αρχίζει να σφίγγει το λαιμό του.  

Ωστόσο, ο αετός δεν ανταποκρίνεται, ούτε παλεύει μαζί του, ούτε ασχολείται καν  μαζί του....  Απλά ανοίγει  τα φτερά του και αρχίζει  να πετάει  ψηλά....ψηλά.....  Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει τόσο πιο δύσκολο είναι για το κοράκι να αναπνεύσει λόγω έλλειψης οξυγόνου......

Οπότε.....   μην χάνετε χρόνο με ανθρώπους χωρίς αξία... ανεβείτε σε υψηλά επίπεδα και θα εξαφανιστούν από μόνοι τους.  Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από μάταιες επιθέσεις από μάταιους ανθρώπους.


 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις