Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Η κυβέρνηση τιμωρεί πολίτες: «Προτίμησαν να πάνε διακοπές και να μην εμβολιαστούν - Γι' αυτό χάνουν το εισόδημα τους»


 Με τιμωρητικό και εκδικητικό τρόπο αντιμετωπίζει τους Έλληνες πολίτες που παραμένουν ανεμβολίαστοι η κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, τα αυστηρά μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, έγιναν γιατί... οι Έλληνες αντί να εμβολιαστούν πήγαν διακοπές. 

«Το προηγούμενο χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε να πείσουμε τους πολίτες ότι είναι καλό για τον εαυτό τους και τους γύρω τους να εμβολιαστούν. Και όταν ένα εκατομμύριο πολίτες προτίμησαν να κάνουν τις διακοπές τους και να μην εμβολιαστούν, πρέπει να προστατεύσουμε την οικονομική και την κοινωνική δραστηριότητα. Επειδή όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν περισσότερο να νοσήσουν και να νοσηλευθούν, για αυτό παίρνουμε μέτρα και επιτρέπουμε την οικονομική και την κοινωνική δραστηριότητα στους εμβολιασμένους, με λιγότερους περιορισμούς», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Ενώ πρόσθεσε ότι «οι ανεμβολίαστοι με κίνδυνο να χάσουν το εισόδημά τους, αποκτούν ένα ισχυρό κίνητρο για να κάνουν το εμβόλιο» και ότι «προσδοκούμε ο εμβολιασμός να επιταχυνθεί και στο λοιπό υγειονομικό προσωπικό, όπου φαίνεται ότι υπάρχει ένα χαμηλό ποσοστό, αλλά και σε άλλες κατηγορίες εργαζόμενων».

Για τις αντιδράσεις σχετικά με τα νέα μέτρα για την διαχείριση της πανδημίας, υπογράμμισε ότι αυτή είναι η φιλοσοφία της κυβέρνησης που δεν θα επιτρέψει την οικονομία να κλείσει ξανά.

Μάλλον η κυβέρνηση δεν ήθελε να πάνε διακοπές οι Έλληνες και να κάνουν Δεκαπεντάυγουστο στο εμβολιαστικό κέντρο... 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις