Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Μαρουσάκης: Έρχονται βροχές που θα σβήσουν τις φωτιές – Σε ποιες περιοχές οι καταιγίδες μπορεί να φέρουν προβλήματα


 Για τις βροχές που περιμένουμε τις επόμενες ώρες και θα βοηθήσουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα μας μίλησε στο Newsbeast ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης. Όπως όμως εξήγησε οι καταιγίδες μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα κυρίως σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Γράφει η Σταυρούλα Πεταλιού

«Σήμερα θα έχουμε αρκετή ζέστη και το μεσημέρι το θερμόμετρο θα δείξει 40 με 42 βαθμούς Κελσίου. Εξαιτίας της ζέστης κατά μήκος της οροσειράς της Πίνδου τις απογευματινές ώρες θα δούμε σύννεφα τα οποία θα φέρουν βροχές και καταιγίδες» τονίζει ο μετεωρολόγος.

«Οι βροχές από σήμερα το βράδυ θα κινηθούν ανατολικά και θα επηρεάσουν την Εύβοια και πιθανόν τη βόρεια Αττική, την κεντρική Μακεδονία, τη Χαλκιδική αλλά και γενικότερα περιοχές που βρέχονται από το δυτικό και βορειοδυτικό Αιγαίο» συμπληρώνει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Τα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν αρκετές περιοχές της χώρας μας θα συμβάλουν στην κατάσβεση των πύρινων μετώπων στην Εύβοια αλλά και στην Αρκαδία» σημειώνει.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open οι βροχές θα κρατήσουν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (12/8) και αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα όπως πλημμυρικά φαινόμενα στη βόρεια Ελλάδα.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ζητά από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο μετεωρολόγος παραθέτει ένα βίντεο το οποίο δείχνει την πορεία των καταιγίδων που θα πλήξουν τις επόμενες ώρες την Ελλάδα.

Δείτε την ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στο Facebook για τις βροχές που έρχονται:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις