Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Νεκροί σε βάθος χρόνου- Οι τραγικές επιπτώσεις στην υγεία από τις ασταμάτητες φωτιές


 Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξουν νεκροί στα μέτωπα των πυρκαγιών. Μόνο που όπως εξηγούν οι ειδικοί οι επιπτώσεις από την ασύλληπτη καταστροφή των πυρκαγιών και το τοξικό νέφος που έχει σκεπάσει μεγάλο μέρος της Ελλάδας, θα προκαλέσει θανάτους σε βάθος χρόνου.

Τα μικροσωματίδια είναι πολύ εύκολο να εισχωρήσουν στους πνεύμονες, προειδοποιεί ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Στυλιανός Λουκίδης. Μιλώντας στο Open επισήμανε πως άνθρωποι με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα επιβαρύνονται από τα μικροσωματίδια. Συνέστησε να φοράμε μάσκα υψηλής προστασίας, εξηγώντας πως είναι ο μόνος τρόπος για να προστατευτούμε από τις τοξικές καταστάσεις στην ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με μελέτη, είπε, η θνησιμότητα αυξήθηκε κατά 60% μετά τις πυρκαγιές της Πεντέλης.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις