Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Κάθε Αύγουστο θυμάμαι στον Βόλο την πλατεία Δημαρχείου με το παζάρι... Τότε έκλαιγα επειδή η μητέρα μου...


 Νίκος Πρασσάς

Κάθε Αύγουστο θυμάμαι στον Βόλο την πλατεία Δημαρχείου με το παζάρι, χώρος ο οποίος σήμερα έγινε στέκι ναρκομανών και εμπορευματοποίησης ανθρώπινης σαρκός.

Τότε έκλαιγα επειδή η μητέρα μου δεν μ’ αγόραζε τα παιχνίδια που ήθελα, παρά χαλβά βουτύρου Φαρσαλινό με κρούστα και κανέλα!

...

– Οι Ρουμάνοι καθάρισαν τον Τσαουσέσκου και …προκόβουν. Ενώ εμείς ακόμη επιμένουμε με τα παράσιτα της μετάλλαξης της δημ(ι)οκρατίας της πολιτικής πανδημίας που …μας κόβουν την ζωή!

– Τόσα φανερά γεγονότα και η μάζα δεν τα βλέπει, δεν μπορεί, δεν θέλει, βαριέται να σκεφτεί πώς κλείνει ένα παζλ.

– Χρόνια κρατά αυτή η κολώνια, φίλε μου. Δεν της έμαθαν να σκέφτεται, παρά μόνον να εκτελεί. Αυτή η ανίερη πράξη ξεκινάει απ’ το σχολείο και τελειώνει πάλι εκεί λόγω της «δια βίου μάθησης», που έλεγε κι ο ΓΑΠ ή Πρόεδρος της Σοσιαλιστ(ρ)ικής Διεθνούς των Νεοταξιτών, που την χρειάζονται αυτοί ειδικά που μας διοικούν, κι όχι εμείς, μήπως και απαλλαγούν από την πλύση εγκεφάλου που υπέστησαν φοιτώντας στα «γνωστά» και «μεγάλα» πανεπιστήμια του μικρόκοσμού τους ..πριν αρχίσει να τους φτύνει ο λαός πριν την κρεμάλα στο Σύνταγμα!

:

Ο άνθρωπος δεν θα είναι εκείνο το λογικό ον που γνωρίζαμε εμείς οι 50ρηδες και 60ρηδες, αλλά το βιονικό ρομπότ, ή υβρίδιο, προϊόν του μέλλοντος κόσμου δίχως μέλλον με αριθμό, αντί ονόματος και τεχνητή νοημοσύνη αντί πνεύματος, επειδή η ψυχή πάει στράφι ως πληρωμή στον Εωσφόρο ή Σατανά γι’ αυτούς που ασπάζονται το σύστημα.

Άλλωστε φοβούνται τις ελληνικές λέξεις, γι’ αυτό και εξαφάνισαν την ελληνική γλώσσα μέσω των «Αρχαίων» Ελληνικών, επειδή φοβούνται την εννοιολογία και σημασία των λέξεων μη τυχόν και ξυπνήσει η μνήμη από την λήθη κι οδηγήσει τον άνρωπο έξω απ’ τον λαβύρινθο που ζει μέσω της κρυμμένης ή απόκρυφης γνώσης στην Αλήθεια.

Επομένως νοητή η αντίδραση του αυτεξούσιου ατόμου που ενεργεί κατ’ επιλογήν κι όχι υπό την διαταγήν σαν στρατιωτάκι παραμορφωμένο σε ανθρωπόμορφο μηχάνημα ή τέρας άνευ ανάπτυξης βίου, κι όχι ζωής, αφού χωρίς διαταγές δεν θα μπορεί να αυτενεργεί παρά μόνον να λειτουργεί μηχανικά και συντονισμένα.

Οι προσπάθειες που γίνονται τώρα από τα «κυβερνητικά» ανδρείκελα πιόνια του Συστήματος που κακοποιούν την Ελλάς εδώ και 200 χρόνια μέσω των ιδεολογιών και θρησκειών τους, είναι να φέρουν την χώρα εσκεμμένα σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» για να εφαρμοστεί καλύτερα το σχέδιο τους στην «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» με την στρατιωτικοποίησή της. Φοβούνται το ξέσπασμα της λαϊκής φωνής, αλλά κάθε φορά που βλέπουν κάτι καλά οργανωμένο το διασπούν μεθοδικά με τους έμμισθους μπάτσους-μπαχαλάκηδες-αναρχικούς της συμφοράς για να αποτραπεί η εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος.

Η «πρώτη» ειρηνική πορεία του «γνωστού» γιατρού απ’ το διαδίκτυο με την κομματική (υπο)στήριξη του Τράγκα ήταν για να λειτουργήσει αυτή η «λαϊκή εξέγερση» ως βαλβίδα ανακούφισης στην πραγματική οργή του καταπιεσμένου λαού, και η οποία όντως λειτούργησε κατευναστικά κατά την διάρκεια της τελευταίας κατευνασμένης πορείας του Συντάγματος, όπου και έπεσαν τα δακρυγόνα δίχως λόγο, ως επίδειξη δύναμης και ισχύος του (παρα)κράτους στην δεύτερη απατρονάριστη όμως λαϊκή αντίδραση, και πέτυχε άριστα τον σκοπό της η «κυβέρνηση» με το γνωστό, «κάτσε και σκάσε, γιατί δίχως πατρονάρισμα δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα».

– Να το πάω παρακάτω; Ο στρατός όμως δεν ελέγχεται από τις κατά τόπου κυβερνήσεις. Σκοπός είναι αρχικά να γίνει στρατοκρατία, να τιμωρηθουν κυβερνήτες να χαθει η εμπιστοσύνη στον θεσμό της δημοκρατίας και είναι ο ίδιος ο λαός που θα ταχθεί δίπλα στον στρατό και θα αρχίσει να γίνεται η κάθαρση όλα αυτά με εντολές που έρχονται υπογείως από την πλευρά του Ατλαντικού. Ο κόσμος θα δει αυτόν τον «σωτήρα», θα τον λατρέψει που τιμώρησε και σταμάτησε όλο αυτό το αφήγημα της πανδημίας. Αφού οι κυβερνήσεις πλέον θα πέφτουν η μια πίσω από την άλλη και ο «σωτήρας» έχει βρεθεί, τότε θα πρέπει ως κερασάκι στην τούρτα να βρεθεί ή μάλλον να εξελιχθεί ο τρόπος που ο «σωτήρας» θα γίνει και επίσημα ο παγκόσμιος κυβερνήτης. Αυτός θα είναι ο πρώτος παγκόσμιος κυβερνήτης θα τον διαδεχθεί «του πιντί».

– Ο στρατός στην Ελλάδα με τους «ανώτατους» αξιωματικούς του, μπαίνουν πρώτα στην «Στοά» και μετέπειτα στην «Σχολή Πολέμου», υπηρετεί όλες τις Πρεσβείες των συμφερόντων διαπλοκής εκτός Πατρίδος. Στην Γαλλία για παράδειγμα υπάρχουν θύλακες πατριωτισμού, επειδή είναι η έδρα των Ιλλουμινάτι και γνωρίζουν τί υπέφεραν και τί υποφέρουν από την εφαρμογή του καθεστώτος της «Γαλλικής Επανάστασης». Εδώ, δυστυχώς εκτός από 1% των πολιτών, οι άλλοι κοιμούνται για να ονειρεύονται γλείφωντας κάποιο κοκκαλάκι από τ’ αποφάγια της φάρσας του Πολυτεχνείου, κι όχι ως έπρεπε να είναι γνωστή η «Μεταπολίτευση» της Παραχώρησης της Κύπρου όπως και σήμερα της Μακεδονίας, Θράκης και Αιγαίου, κι αργότερα Κρήτης. Και έτσι ελπίζουν ακόμα ως κοπρόσκυλα του δόγματο «τα φάγαμε όλοι μαζί» των δυναστ(ει)ών Καραμανλή, Μητσοτάκη, Παπανδρέου και τα παρακλάδια των Δημί(οκρατικ)ων (παρα)οργανώσεων του στυλ (Σιωνιστικού) Χταποδιού ή της Σατανιστικής σπείρας της Πυραμίδος του Όφεως.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις