Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Oι θάνατοι το 2015 και το 2021 είναι ίδιοι, ενώ το 2017 οι θάνατοι από γρίπη είναι οι περισσότεροι σε αυτήν την επταετία. (Διαβάστε τον σχετικό πίνακα της ΕΛΣΤΑΤ)


 Η εμμονή της κυβέρνησης με τον εμβολιασμό όλων των Ελλήνων ερμηνεύεται από τον κόσμο ως ένδειξη υπευθυνότητας και ευαισθησίας και συνεπικουρείται από την τρομολαγνεία των ΜΜΕ. Εμένα πάλι μου έκανε εντύπωση πως οι γραφειοκράτες και οι τεχνοκράτες δεν παρουσιάζουν και στατιστικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την ανάγκη εμβολιασμού όλων, ανεξαρτήτως τόσο της αποτελεσματικότητας των εμβολίων όσο και της υγείας κάθε ανθρώπου. Δεν τα παρουσίαζαν και δεν πρόκειται να τα παρουσιάσουν, γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο εικονιζόμενος πίνακας είναι της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και δείχνει ότι οι θάνατοι το 2015 και το 2021 είναι ίδιοι, ενώ το 2017 οι θάνατοι από γρίπη είναι οι περισσότεροι σε αυτήν την επταετία. Άντε και καλό μπόλι!

Υ.Γ: Μόλις έγραψα για επταετία…μην πάει ο νους σας στο κακό, δημοκρατία έχουμε και μάλιστα νέα.

Oι θάνατοι το 2015 και το 2021 είναι ίδιοι, ενώ το 2017 οι θάνατοι από γρίπη είναι οι περισσότεροι σε αυτήν την επταετία. (Διαβάστε τον σχετικό πίνακα της ΕΛΣΤΑΤ)

Σημείωση:

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ:

https://www.statistics.gr/el/statistics/-/publication/SPO09/2021

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις