Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Ο παιδίατρος Ι.Καβαλιώτης «γκρεμίζει» τα περί για εμβολιασμού παιδιών: «Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν πεθάνει ένα;»

 


Κατακεραυνώνει την Πανελλήνια Παιδιατρική Εταιρεία για την οδηγία να αποκρύπτονται οι πιθανές παρενέργειες των mRNA εμβολίων - «Ας πεθάνει ο κόσμος αλλά μην το λέτε;», τονίζει χαρακτηριστικά

Την οργισμένη αντίδραση του παιδιάτρου-Λοιμωξιολόγου, πρώην Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Καβαλιώτη, προκάλεσε το έγγραφο σοκ το οποίο εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες η Πανελλήνια Παιδιατρική Εταιρεία και με το οποίο ουσιαστικά ζητούσε από τους παιδιάτρους να αποκρύπτουν τις πιθανές παρενέργειες των mRNA εμβολίων. 


Ο Ι.Καβαλιώτης είναι ένας από τους πλέον ειδικούς σε θέματα λοιμώξεων και εμβολιασμών και τα όσα λέει για τους εμβολιασμούς παιδιών έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς είναι και παιδιάτρος. 

Όσα αναφέρει: 

«Θα ήθελα να σχολιάσω μια περίεργη ανακοίνωση (08-2021) της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας (ΕΠΕ) για τον εμβολιασμό παιδιών κατά της Covid-19

1. Η ανακοίνωση μπερδεύει λίγο τα εμβόλια έναντι του κορωνοϊού με τα παλαιά γνωστά και ασφαλή εμβόλια των παιδιών, τα οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση, προστατεύουν από λοιμώδη και άλλα νοσήματα. Σκέφτηκα πολύ, αλλά δεν μπόρεσα να βρω ποιο μη λοιμώδες νόσημα προστατεύεται από εμβόλιο. Τώρα αν μου πουν ότι προστατεύει από τον καρκίνο , θα πω ότι βασικά προστατεύει από το παθογόνο που προκαλεί την λοίμωξη και στη συνέχεια η λοίμωξη έχει πιθανότητα μετατροπής σε καρκίνο. Άρα στόχος είναι η λοίμωξη αυτή καθαυτή.

2. Την αξία των παλαιών εμβολίων ουδείς αμφισβητεί και ειδικά οι παιδίατροι και όλοι γνωρίζουμε την ευεργετική επίπτωση τους στη δημόσια υγεία. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει κατ΄ουδένα τρόπο με την όποια δυσπιστία προς νέα εμβόλια που έχουν μελετηθεί προς το παρόν σε μικρό αριθμό παιδιών και που μελετώνται ακόμη , έστω και σε τεράστιο αριθμό ληπτών (ενήλικες). Την τελική αξία αυτών των εμβολίων θα την δούμε μελλοντικά όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες για όλες τις επιπτώσεις τους, άμεσες, έμμεσες, μακροχρόνιες κλπ. Μην μπερδεύουμε λοιπόν τα γνωστά καλά παλιά εμβόλια με τα νέα υπό έλεγχο , ή όπως λέει η λαϊκή θυμοσοφία «μην μπερδεύουμε τα λάχανα με τα φασόλια».

3. Η ανακοίνωση συνεχίζει με μια παντελώς απαράδεκτη φράση:  «Αναφορικά με την Covid-19, θα πρέπει να τονίζουμε τις δυσάρεστες συνέπειες της νόσου και όχι τις σπανιότατες παρενέργειες των εμβολίων, που ήδη οδήγησαν στην αχρήστευση ενός αποτελεσματικού εμβολίου .»


Απαράδεκτον..

Κρύψτε τις παρενέργειες λέει…

Μα η πειθώ για εμβολιασμό στηρίζεται στη γνώση , στην παράθεση όλων των δεδομένων προς τον λήπτη. Τώρα η ΕΠΕ μας μιλά για το αντίθετο, μην λέτε τα στραβά.

Αυτό είναι άραγε που αχρήστευσε το εμβόλιο, όπως λέει η ΕΠΕ; Πως μπόρεσαν οι σπανιότατες παρενέργειες να αχρηστεύσουν ένα εμβόλιο; Το εμβόλιο ουσιαστικά αποσύρθηκε από τόσες χώρες επειδή οι γιατροί έλεγαν τις παρενέργειες και δεν τις έκρυβαν; Ή επειδή το εμβόλιο προκαλούσε τόσο έντονα φαινόμενα ώστε δεν μπορούσαν να αποκρυβούν. Αυτή είναι η άποψη της ΕΠΕ λοιπόν; Ας πεθαίνει ο κόσμος, αλλά εσείς μη το λέτε;

4. Στη συνέχεια τονίζεται ότι δεν επετεύχθη τείχος ανοσίας λόγω άρνησης εμβολιασμού των ηλικιωμένων. Τι απλούστευση!  Τώρα πρέπει να εμβολιάσουμε τα παιδιά και να φθάσουμε τείχος ανοσίας στο 90%. Να τα δεχθούμε αυτά; Μα δεν ξέρει η ΕΠΕ ότι με το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν μπορεί να επιτευχθεί τείχος ανοσίας; Ακόμη και να υπήρχε τέτοια μικρή δυνατότητα, ώσπου να εμβολιασθούν όλοι, οι προηγούμενοι μισοί θα είχαν χάσει την άμυνα τους (με βάση στοιχεία των εταιρειών), άρα μονίμως το τείχος θα ήταν ελλειμματικό.

5. Παρακάτω στην ανακοίνωση παρατίθεται μια άσχετη φράση, ασύνδετη με το όλο κείμενο, που μιλά για το πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο και που επιπλέον δίνει λανθασμένα (για να μην πω ψευδή) στοιχεία. Δεν θα υπεισέλθω σε πολλούς αριθμούς. Θα αναφέρω μόνο ότι στις ΗΠΑ (εκεί αναφέρεται και η ΕΠΕ) μέχρι τις 30 Ιουλίου 2021 έχουν αναφερθεί 4404 περιστατικά (το ποσοστό συχνότητας ας το βρει ο συντάκτης της ανακοίνωσης και φυσικά δεν έχει σχέση με το 15% που λέει ο ίδιος) και 37 θάνατοι (θνητότητα 0.8%).

5. Η ανακοίνωση συνεχίζει ακάθεκτα: «δυστυχώς το διάστημα αυτό (εννοεί αρχάς Μαϊου 2021) υπερτονίζονταν οι τυχόν παρενέργειες (περικαρδίτιδα-μυοκαρδίτιδα 12 περιπτώσεις ανά 1.000.000, που αυτοϊώνται σε 5-6 ημέρες).»

Από ποιους άραγε υπερτονίζονταν οι παρενέργειες; Σε πρόσφατες μελέτες η μυοκαρδίτιδα αναφέρεται με συχνότητα 48 έως και 55 περιστατικά ανά 1.000.000. Καθόλου αμελητέα συχνότητα.

Η ΕΠΕ αγνοεί μάλλον (ή ίσως εσκεμμένα) ότι οι δυο εταιρείες έστειλαν προσωπική επιστολή σε όλους τους γιατρούς όπου προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας, και συνιστούσαν την προσοχή τους για τα συμπτώματα. Μάλιστα η επιστολή έλεγε ότι η παρενέργεια αυτή ήταν παρόμοιας φύσης και εξέλιξης με την ανάλογη παρενέργεια στον γενικό πληθυσμό. Βέβαια, κατά την ΕΠΕ η μυοκαρδίτιδα είναι αυτοϊώμενη γενικώς και βραχείας διάρκειας και χωρίς ποτέ να έχει επιπτώσεις. Τι να κάνουμε. ΕΠΕ είναι, ίσως γνωρίζει καλύτερα !

6. Ο συντάκτης συνεχίζει: «Θα έπρεπε να μην υπερτονίζονται οι περικαρδίτιδες ως παρενέργειες από το εμβόλιο, αλλά οι θάνατοι και οι περικαρδίτιδες από τη νόσο».

Πάλι το ίδιο. Μη μιλάτε αγαπητοί μου γιατροί. Δεν χρειάζεται να έχετε άποψη.

Και εδώ με τη λέξη «θάνατοι» τίθεται το μεγάλο θέμα , καθώς από τη νόσο πεθαίνεις (σε μεγαλύτερες ηλικίες φυσικά), αν αρρωστήσεις, αν νοσηλευθείς, αν βαρύνει η νόσος, αν εισαχθείς στην εντατική, αν διασωληνωθείς, αν δεν απαντήσεις στην αγωγή. Πολλά «αν» μαζεύονται. Και ένα ερώτημα όμως. Φάρμακα γιατί δεν εισάγονται , τα οποία θα εξουδετέρωναν πολλά από τα «αν»;

Στη νόσο όπως είδαμε χρειάζονται πολλές προϋποθέσεις για να φτάσεις σε άσχημη κατάληξη. Σε ένα υγιές παιδί χωρίς υποκείμενα νοσήματα πως πας να του χορηγήσεις υποχρεωτικά ένα εμβόλιο που το ίδιο προκαλεί θάνατο; Και ας μην το αρνηθούν οι της ΕΠΕ. Περίπου 19.000 θάνατοι μετά εμβόλιο ανακοινώθηκαν στην Ευρώπη από τον ΕΜΑ. Σας λέω οι μισοί να ήταν από εμβόλιο. Ας πούμε ακόμη λιγότερο από τους μισούς. Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία αποδέχεται να πεθάνει ένα υγιές παιδί από το εμβόλιο; Στις ΗΠΑ ήδη έχουν αναφερθεί θάνατοι σε παιδιά μετά από εμβολιασμό .

Αποδέχεται λοιπόν ότι κατά την παρασκευή εμβολίων υπάρχει η πιθανότητα, η δυνατότητα αυτό να προκαλεί θανάτους και να τεθεί σε κυκλοφορία; Που το είδαν αυτό οι διοικούντες την ΕΠΕ και πως το δέχονται; Υπάρχουν τέτοια συμβάντα (και δη χιλιάδες) από τα παλιά εμβόλια; Και μην πουν ότι αν δεν εμβολιασθούν τα παιδιά θα κινδυνεύσουν οι μεγαλύτεροι. Άλλη παραπλάνηση. Πλέον είναι γνωστό ότι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι  το ίδιο προσλαμβάνουν και το ίδιο μεταδίδουν. Το ίδιο ιικό φορτίο έχουν. Βέβαια, ισχυρίζονται ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν ελαφρότερα.  Ας περιμένουμε, ο χρόνος κυλά και θα δείξει τι ακριβώς συμβαίνει.

7. Η ανακοίνωση της ΕΠΕ κλείνει με την ενθουσιώδη προτροπή να εμβολιασθούν άμεσα τα παιδιά 12-17 ετών και στη συνέχεια εκείνα των  5-12 ετών (προοδευτική πολύ η ΕΠΕ).  Ζητάνε εμβόλιο ακόμη και για ηλικίες όπου αυτό δεν δοκιμάστηκε. Μπράβο!  Μόνο που η επιστήμη δεν θέλει «προχω-» ενέργειες, αλλά βήματα σταθερά ..

Προς ενημέρωση συμπληρώνω τα παρακάτω: 

Στις 19  Ιουλίου 2021 όλοι  οι  επαγγελματίες  υγείας της χώρας  μας,  έλαβαν   επίσημη ενημέρωση από  τις εταιρείες   BIONTECH/PFIZER και MODERNA BIOTECH SPAIN, S.L.  για τα σπάνια  περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας, για  τα οποία θα πρέπει  να είναι  σε εγρήγορση, να ενημερώνουν τους  εμβολιασθέντες για πιθανολογούμενες ανεπιθύμητες παρενέργειες και  πως θα αναζητήσουν άμεση ιατρική φροντίδα σε περίπτωση που νιώσουν πόνο στο στήθος, δύσπνοια ή αίσθημα παλμών.

Ωστόσο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ προτρέπει τους παιδίατρους  να ακολουθήσουν άλλη τακτική.  ΕΥΓΕ στην ιατρική  δεοντολογία !

Ποιος θα  αναλάβει την ευθύνη αν έστω και ένα παιδί υποστεί βλάβη ή ακόμα και θάνατο μετά τον εμβολιασμό του, καθώς και  όλα  τα έξοδα μιας   πιθανής  νοσηλείας, που πιθανόν να  χρειαστούν,  από την  στιγμή που οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν δικαστική ασυλία και η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, που παίρνει τις  αποφάσεις,  το ακαταδίωκτο; 

Με  τι  εμπιστοσύνη δηλαδή η ίδια η μητέρα,  να αναλάβει αυτή τη μεγάλη  ευθύνη για  τη ζωή  του παιδιού της, που δεν είναι  ειδική, που δεν έχει  την ικανότητα να κρίνει, όταν η ίδια η εταιρεία που το παράγει, η  επιτροπή  και οι  ειδικοί  που το  προτείνουν,  απαλλάσσονται  από  αυτήν τη μέγιστη  ευθύνη και  μας λένε και ευθαρσώς μην  μιλάτε  για τις παρενέργειες;»


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις