Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Πατήσια: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη σε πολυκατοικία που σκοτώθηκαν γιαγιά και εγγονός


 Πατήσια: Ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Αυγούστου σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια με αποτέλεσμα να πεθάνει μια γιαγιά με τον εγγονό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 4ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας, διαπιστώθηκε διαφυγή από φιάλη υγραερίου, στην οποία αποδίδονται η έκρηξη και η πυρκαγιά, που προκάλεσε τον θάνατο των δύο ανθρώπων.

Ο εγγονός, ηλικίας περίπου 35 ετών, εκτινάχτηκε από την έκρηξη και βρέθηκε νεκρός στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία, ενώ η γιαγιά του, 80 ετών, βρέθηκε απανθρακωμένη μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από τους πυροσβέστες.

Μάλιστα, οι γείτονες που περιέγραψαν όσα έγιναν έκαναν λόγο για έναν πολύ ισχυρό θόρυβο, σαν να είχε πέσε βόμβα.


Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις